222/2003. (IX. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállási Fizioterápia és Mozgásterápia szakrendelés rendelőjének korszerű

222 /2003. (IX.25.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállási Fizioterápia és Mozgásterápia Szakrendelés rendelőjének korszerűsítésére

  

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete támogatja és hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Kisújszállás, Illéssy utca 5. szám alatti, önkormányzati tulajdonú épületben működő Kisújszállási Fizioterápia és Mozgásterápia Szakrendelés rendelőjében - a szakellátást ellátó Gyógyvíz 2001. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - a vizesblokk korszerűsítést saját költségén elvégezze.

 

2. A képviselő-testület hozzájárul ahhoz, hogy - a Gyógyvíz 2001. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által az 1. pontban meghatározott korszerűsítéshez igénybe vett 3 millió forint mikrohitel biztosításához - az ingatlanra 3 millió forint erejéig jelzálogjog kerüljön bejegyzésre.

A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a jelzálogjog szerződés aláírására.

 

3. A képviselő-testület az 1. és 2. pontban meghatározottak biztosítására a határozat mellékletét képező megállapodást köti és felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására

Határidő: 2003. szeptember 30.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

 

Erről értesül:

 

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Gyógyvíz 2001. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Kisújszállás.

3. Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

4. Polgármesteri Hivatal intézményi referense

 

 

A 222/2003. (IX.25.) számú önkormányzati határozat melléklete

 

Iktatószám:……….

 

M e g á l l a p o d á s 

 

 

mely létrejött Kisújszállás Város Önkormányzata Kisújszállás, Szabadság tér l. szám, képviselője Palágyi Gábor polgármester, mint tulajdonos (továbbiakban: tulajdonos) és a Gyógyvíz 2001. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft, képviselője: Dr.Gyányi Margit szakorvos, mint a fizioterápia és mozgásterápia szakrendelés szolgáltatója (továbbiakban: szolgáltató ) között a mai napon a következő feltételekkel:

 

1. A tulajdonos a Kisújszállás, Illéssy u. 5. szám alatti ingatlan használatát fizioterápia és mozgásterápia szakrendelés céljára biztosítja a szolgáltató Gyógyvíz 2001. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. részére. Az egészségügyi szakrendelések működéséhez szükséges jogszabályban meghatározott és az ÁNTSZ által előírt vizesblokk minimum feltétel biztosítását a működtető a 2. pontban meghatározottak szerint vállalja.

2. A szolgáltató a fizioterápia és mozgásterápia szakrendelés működéséhez szükséges vizesblokkot

( férfi, női, mozgáskorlátozott WC ) az ÁNTSZ és építésügyi hatósági előírásoknak megfelelően a Kisújszállás, Illéssy u. 5. szám alatti szakrendelőben kialakítja és a kialakításhoz 3 millió forint mikrohitelt vesz igénybe.

3. A szolgáltató vállalja, hogy a megvalósításhoz szükséges hitelfeltételeket teljesíti, a hitelt visszafizeti, a hitel felvételéről szóló szerződésben foglaltak szerint.

4. A szolgáltató nyilatkozik, hogy amennyiben a Kisújszállás, Illéssy u. 5. szám alatti ingatlanban a fizioterápia és mozgásterápia szakrendelés bármilyen okból és bármikor megszűnik - az általa megvalósított korszerűsítés miatt - a tulajdonossal szemben követelést nem támaszt.

5. Az önkormányzat hozzájárul ahhoz, hogy a 2. pont szerinti hitel biztosításához a Kisújszállás, Illéssy u. 5. szám alatti ingatlanra 3 millió forint erejéig a jelzálogjog bejegyzésre kerüljön.

6. Felek jelen megállapodást elolvasás után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt írják alá.

 

Kisújszállás, 2003. ……………

 

 

 

(:Palágyi Gábor:) (:Dr. Gyányi Margit:)

polgármester szakorvos

 

 

 

 

  
« Vissza
Vissza a főmenübe