266/2003. (X. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: a költségvetési bevételek és kiadások I-IX. havi alakulásáról

266/2003. (X.30.)számú önkormányzati határozat

a költségvetési bevételek és kiadások I-IX. havi alakulásáról

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a 2003. évi költségvetésről szóló 5/2003. (II.28.) számú önkormányzati rendelet I-IX. alakulásáról összeállított beszámolót - mely a költségvetési bevételek és kiadások főbb jogcímenkénti előirányzati és teljesítési adatait tartalmazza - megismerte, azt elfogadja.

 

2. A képviselő-testület a 2003. évi költségvetés időarányos végrehajtásáról szóló beszámoló alapján a következő döntést hozza:

 

2.1. Felkéri Váradi Istvánné könyvvizsgálót, hogy az 5/2003. (II.28.) számú önkormányzati rendelet 8.cím Polgármesteri Hivatal működési és önkormányzati feladatok 2003. évi bevételei és kiadásai 3.alcím önkormányzati egyéb feladatok 33. sorszám biztonságos település pályázati feladatok előirányzatosítását és előirányzat felhasználását vizsgálja meg és a vizsgálat eredményéről - 2003. november 30-ig - a Pénzügyi Bizottságot, illetve a képviselő-testületet tájékoztassa.

 

2.2. Megbízza a polgármestert, hogy valamennyi önkormányzati intézményvezetővel az intézményi költségvetés végrehajtását - a pénzügyi bizottság elnökének bevonásával - nézze át és egyeztesse.

Határidő: azonnal

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

 

2.3. A dologi kiadások, személyi juttatások és járulékaira éves előirányzatának 2003. november 30-ig történő 86 %-os mértékű felhasználására vonatkozó adatokat az intézményvezetőknek tájékoztatásként meg kell küldeni.

Határidő: azonnal

Felelős: Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

  

Erről értesül:

1.Palágyi Gábor polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző,

3. Váradi Istvánné könyvvizsgáló

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztály

5. Valamennyi önkormányzati intézmény vezetője

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe