287/2003. (XI. 5.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás, Rákóczi u. 8. szám alatt működő központi orvosi rendelő és fogás

287/2003. (XI.5.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás, Rákóczi u. 8. szám alatt működő központi orvosi rendelő és fogászat elhelyezéséről

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az integrált helyi fejlesztési akciók ösztönzésére kiírt, HU 2002/000-315.01.06 számú Phare program keretében - az 1. komponensre - „Kisújszállás városközpont 5.8. számú, „Bárány Szanatórium” tömbjének rehabilitációja, a turisztikai vonzerő feltételeinek javításával „ című sikeres pályázat megvalósítása esetén a Rákóczi u. 8. szám alatt a központi orvos rendelőben működő alapellátást biztosító 3 háziorvosi praxis és 1 fogászati praxis elhelyezéséről gondoskodik

 

2. A képviselő-testület úgy dönt, hogy az 1. pontban felsorolt praxisok közül két praxis a volt Bárány Szanatóriumban marad, két praxis elhelyezését elő kell készíteni és készüljön felmérés az elhelyezés lehetőségére és költségére.

 

3. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az érintett háziorvosokkal az elhelyezés ügyében egyeztessen, felhatalmazza tovább, a szakhatósági előírások szerinti működési feltételeknek megfelelő elhelyezési lehetőségek felmérésére és a költségbecslések elkészíttetésére.

Határidő: 2004. március 31.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe