290/2003. (XI. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: zakellátási óraszám átcsoportosításáról

290/2003. (XI.27.) számú önkormányzati határozat

szakellátási óraszám átcsoportosításáról

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzata, mint egészségügyi közszolgáltatásról gondoskodó szerv hozzájárul ahhoz, hogy a fenntartásában működő Egységes Egészségügyi Intézmény a Megyei Egészségbiztosítási Pénztárnál kezdeményezze a szemészeti szakellátásra lekötött heti 10 óra kapacitás 5 órára való csökkentését, valamint az így felszabaduló heti 5 óra kapacitás képalkotó eljárások (hasi ultrahang-diagnosztika) céljára való átcsoportosítását.

 

2./ A képviselő-testület megbízza az Egységes Egészségügyi Intézményt, hogy az egészségügyi szakellátási kapacitásmódosítások szakmai feltételeiről, eljárási rendjének és az új szolgáltatók befogásának szabályairól szóló 50/2002. (III.26.) Kormányrendelet 13. §-a alapján járjon el kapacitás-lekötés módosítása ügyében.

Határidő: 2003. december 31.

Felelős: intézményvezető

 

3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a MEP és az Egységes Egészségügyi Intézmény közötti finanszírozási szerződés 1./ pont szerinti módosítását követően az önkormányzat és a Free-Med Bt. között a szemészeti szakellátás biztosítására kötött szerződés heti óraszámra vonatkozó módosítását aláírja.

Határidő: 2004. január 30.

Felelős: polgármester

 

4./ A képviselő-testület megbízza az Egységes Egészségügyi Intézmény vezetőjét, hogy a hasi ultrahang-diagnosztikai ellátásra az egészségügyi szolgáltatóval kötött szerződést - a finanszírozási szerződés 1./ pontban rögzítettek szerinti módosítását követően - módosítsa.

 

Határidő: 2004. január 30.

Felelős: intézményvezető

 

5./ A képviselő-testület e határozatával hatályon kívül helyezi a 101/2002. (V.30.) számú, valamint az azt módosító 231/2002. (XII.19.) számú határozatát.

 

Erről értesül:

1. Megyei Egészségbiztosítási Pénztár

2. Egységes Egészségügyi Intézmény

3. Palágyi Gábor polgármester

4. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

5. Intézményi referensek

 

 

Kmf.

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s. k.

polgármester címzetes főjegyző

  

« Vissza
Vissza a főmenübe