294/2003. (XI. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: informatikai rendszerek bevezetésének, terj.és továbbfejl. támog. pályázat benyú

294/2003. (XI.27.) számú önkormányzati határozat

önkormányzati informatikai rendszerek bevezetésének, terjesztésének és továbbfejlesztésének támogatására vonatkozó pályázat benyújtására 

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által kiírt „Önkormányzati informatikai rendszerek bevezetésének, elterjesztésének és továbbfejlesztésének támogatása” című pályázatra - a következők szerint - pályázatot nyújt be:

 

1. A képviselő-testület az „A” kategóriában, már meglévő informatikai háttér újabb funkciókkal történő kibővítésére pályázik.

 

2. A képviselő-testület az 1. pont szerinti pályázatot 10.000.000.-forint egyszeri, vissza nem térítendő támogatásra nyújtja be, melyhez 5.000.000 forint önrészt a 2004. évi költségvetésében, 10.000.- forint regisztrációs díjat pedig a 2003. évi költségvetésében biztosítja.

 

3. A képviselő-testület felhatalmazza a Polgármesteri Hivatalt a pályázat előkészítésére, a polgármestert a határozat melléklete szerinti nyilatkozat aláírására és a pályázat benyújtására.

 

Határidő: 2003. december 10.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

 

 

Kmf.

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s. k.

polgármester címzetes főjegyző

 

  

« Vissza
Vissza a főmenübe