323/2003. (XII. 18.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás Városi Víz- és Csatornamű, valamint a Költségvetési Szolgáltató I

K i v o n a t Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2003. december 18-ai soron következő nyilvános ülése jegyzőkönyvéből

 

 

323/2003. (XII.18.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás Városi Víz- és Csatornamű, valamint a Költségvetési Szolgáltató Iroda alapító okiratának módosítása

 

1. A képviselő-testület - 2004. január 1. napjától - a Kisújszállás Városi Víz-és Csatornamű alapító okiratának 4. pontja helyébe a következő 4. pontot hozza :

4. Gazdálkodási jogköre: Önálló bankszámlával rendelkező, részben önálló, az előirányzatok feletti rendelkezési jogosultság szempontjából teljes jogkörrel rendelkező költségvetési szerv. A Városi Víz- és Csatornamű dologi kiadásai felett a Költségvetési Szolgáltató Iroda rendelkezik, az ehhez szükséges előirányzatokat biztosítani kell. Pénzügyi-gazdasági feladatait a Költségvetési Szolgáltató Iroda (Kisújszállás) látja el. A költségvetési szerv pénzeszközeit az önkormányzat bankszámláját vezető banknál nyitott bankszámlán kezeli.”

2. A képviselő-testület - 2004. január 1. napjától - a Költségvetési Szolgáltató Iroda alapító okiratának III./ Állami feladatként ellátandó alaptevékenységéről szóló pontját a következő szövegrésszel egészíti ki :

„ Kisújszállás Városi Víz- és Csatornamű (Kisújszállás, Vásár u. 64.)”

 

3. A képviselő-testület utasítja a Kisújszállás Városi Víz- és Csatornamű, valamint a Költségvetési Szolgáltató Iroda vezetőjét, hogy az intézmények Szervezeti és működési szabályzatát dolgozzák át; készítsék el a munkamegosztás és a felelősségvállalás, valamint az előirányzatok feletti jogosultság gyakorlásának rendjéről szóló megállapodásukat és fenntartói jóváhagyásra terjesszék a képviselő-testület elé.

Felelős: Dr. Ducza Lajosné intézményvezető

Bíró Csaba intézményvezető

Határidő: 2004. január 31.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. MÁK Területi Igazgatósága

3. Dr.Ducza Lajosné intézményvezető

4. Bíró Csaba intézményvezető

5. Polgármesteri Hivatal Szervezési Osztálya

 

 

 

 

k. m. f.

 

 

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s. k.

polgármester címzetes főjegyző

 

 

  

« Vissza
Vissza a főmenübe