339/2003. (XII. 18.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás Városgazdálkodási Kft. ügyvezető igazgatójának munkaviszony megsz

K i v o n a t Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2003. december 18-ai soron következő z á r t ülése jegyzőkönyvéből

 

339/2003.(XII.18.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás Városgazdálkodási Kft. ügyvezető igazgatójának munkaviszony megszüntetéséről 

Kisújszállás Város Önkormányzat Képviselő-testülete, mint a Városgazdálkodási Kft egyszemélyes alapítója :

  1. Tatár Zoltán ügyvezető igazgató 2004. január 1. napjával az igazgatói tisztségéről történő lemondását tudomásul veszi. Az 1997. évi CXLIV. törvény 30. § (2) alapján - a Kisújszállás Városgazdálkodási Kft működőképesség megőrzése érdekében - a lemondás az új ügyvezető igazgató kinevezésének időpontjában, de legkésőbb 2004. február 29-én válik hatályossá.

 
  1. A képviselő-testület tudomásul veszi Tatár Zoltán határozatlan időre szóló munkaviszonyának rendes felmondással történő megszüntetését 2004. január 1. napjával kezdődően. Kisújszállás Városgazdálkodási Kft. jogelődjénél a Városgazdálkodási Vállalatnál a 787/1998. számon kötött munkaszerződés egyéb kikötések bekezdése a munkaviszony rendes felmondással történő megszűnés esetére kikötötte a Mt. 92. § -ban foglalt rendelkezéseinek alkalmazását.

Ennek megfelelően a munkavállaló rendes felmondása alapján - a felmondási ideje 60 nap - a munkaviszony 2004. február 29. napjával szűnik meg.  

  1. A képviselő-testület a felmondási idő alatt a munkavégzés alól a munkakör átadásáig nem mentesíti.

 
  1. A képviselő-testület Tatár Zoltán írásbeli kérésére a működési bizonyítványt a melléklet szerint kiadja.

 
  1. A képviselő-testület elismeri Tatár Zoltán ügyvezető igazgató a Kisújszállás Városgazdálkodási Kft-nél és jogelődjénél a Városgazdálkodási Vállalatnál végezett kiemelkedő munkavégzését.

Köszönetét fejezi ki a vállalat több éves, eredményes vezetéséért és a Kisújszállás Városgazdálkodási Kft. megalakításáért.  

  1. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az utolsó munkában töltött napon a munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos iratokat, igazolásokat, valamint a működési bizonyítványt adja ki, és a munkakör átadás-átvételt biztosítsa.

 

Határidő: 2004. február 29.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

 

Erről értesül:

1. Tatár Zoltán

2. Palágyi Gábor polgármester

3. a Polgármesteri Hivatal humán politikai főmunkatársa

4. Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. Kisújszállás, Deák F. u. 10.

k. m. f.

 

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s. k.

polgármester címzetes főjegyző

  

« Vissza
Vissza a főmenübe