114/2004. (V. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a belterületi közterületek fásítására pályázat benyújtásáról
 

114/2004.(V.27.) számú önkormányzati határozat

a belterületi közterületek fásítására pályázat benyújtásáról 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy a „Zöld Forrás” program keretében pályázat kerüljön benyújtásra a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumba „A por- és zajterhelés csökkentése érdekében őshonos fafajok telepítése belterületi közterületen” címmel.

 

A képviselő-testület a pályázat benyújtásához szükséges tervek elkészítésére a 2004. évi költségvetésből a 10. cím, 2. alcím, 4. sorszám alatti Építés- és településfejlesztés szakfeladaton egyéb tervek készítésére tervezett összegből 350.000.-Ft felhasználását engedélyezi.

 

Felhatalmazza a polgármestert a pályázathoz szükséges tervek megrendelésére, a tervezési szerződések megkötésére.

 

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2004. Június 5.

 

A képviselő-testület a pályázati forrás saját erejét a 2004. évi költségvetés Polgármesteri Hivatal működése és önkormányzati feladatok bevételei és kiadásai, kommunális feladatok terhére biztosítja.

A képviselő-testület a közterület-fásítási tervbe felveszi a Veres Péter, a Győrffy, a Piac utca fásítását, a Kossuth Lajos utcán a gesztenyefasor pótlását, az Erzsébet-Liget tölgy- és körisfa pótlását, hagyásfával történő fásítását, valamint a Városháza körüli park fásítását, továbbá az Illéssy utca, az Arany János és a Rákóczi utca közötti rész fásítását.

 

 

Erről - 1.) Palágyi Gábor polgármester

2.) Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály

4.) Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály

  • értesül

 
« Vissza
Vissza a főmenübe