158/2004. (VI. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás, I/a és I/b szennyvízöblözet szennyvízcsatorna hálózatának kiépít
 

Hatályon kívül helyezte a 188/2004. (VIII.26.) sz. önkormányzati határozat.

 

158/2004. (VI. 24.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás, I/a és I/b szennyvízöblözet szennyvízcsatorna hálózatának kiépítése pályázat benyújtásáról 

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

  1. A Kisújszállás, I/a és I/b szennyvízöblözet szennyvízcsatorna hálózatának kiépítéséhez, a saját forrás csökkentését a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Tanács által, a területi kiegyenlítést szolgáló fejlesztési célú támogatás elnyerésére 2004. évben kiírt pályázaton (TEKI 2004.) való részvétellel kívánja megvalósítani.

  2. A pályázatok benyújtásához szükséges mellékletek 372.500.-Ft-os bekerülési költségét a 2004. évi költségvetése R/6/a. számú melléklet: felhalmozási céltartalékából biztosítja.

  3. Megbízza a Polgármesteri Hivatalt, hogy a területi kiegyenlítést szolgáló fejlesztési célú támogatás (TEKI 2004.) elnyerésére vonatkozó pályázati dokumentációt készítse el.

  4. Megbízza a Polgármesteri Hivatalt, hogy az önkormányzat számlavezető pénzintézetétől több éves lejáratú fejlesztési hitel folyósítására vonatkozó hitelígérvényt kérjen.

5. 6.

Határidő: 2004. augusztus 31.

Felelős: Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

 

Erről értesül:

  1. Palágyi Gábor polgármester

  2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

  3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

  4. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

6.

1. számú melléklet

a Kisújszállás, I/a és I/b szennyvízöblözet szennyvízcsatorna hálózatának kiépítésére vonatkozó

TEKI 2004. pályázat benyújtásáról szóló 158/2004. (VI.24.) számú önkormányzati határozathoz

 

A pályázó nyilatkozatai

 
 
Nyilatkozat szövege
Aláírás
 
Kijelentem, hogy a pályázatban foglalt adatok, információk és dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek, valamint ebben a tárgyban pályázatot korábban és máshol nem nyújtottam be. /Ha igen, akkor jelölje meg, hogy hová !/ ....................................................................................................................
P.H.
 
Tudomásul veszem, hogy 60 napon túli köztartozás esetén annak megfizetéséig a támogatás nem illet meg, az esedékes támogatások folyósítása a 217/1998. (XII.30.) Korm. r. 92.§ (5) bekezdése szerint felfüggesztésre kerül, illetve az Áht. 13/A. §-ának (6) bekezdése alapján az esedékes támogatás a köztartozások megfizetése érdekében - a támogatás ellenében vállalt kötelezettségeket nem érintő módon - visszatartásra kerülhet.
P.H.
 
Hozzájárulok, hogy a köztartozások - az Áht. 13/A. § (4) bekezdésében és a 217/1998.(XII.30.) Korm. r. 92. § (4) bekezdésében foglaltak szerinti - figyelemmel kisérése céljából adószámomat vagy adóazonosító jelemet, társadalombiztosítási azonosító jelemet, társadalombiztosítási folyószámla számomat az ÁHH, illetve a támogatást nyújtó szerv, és a Kincstár felhasználhatja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez.
P.H.
 
Tudomásul veszem, hogy a támogatás kedvezményezettjének megnevezése, a támogatás tárgya, a támogatás összege, a támogatott program megvalósítási helye a rendeletben szabályozott módon nyilvánosságra hoztató.
P.H.
 
Az államháztartás alrendszereiből folyósított támogatásból eredő lejárt és ki nem egyenlített tartozásom nincs.
P.H.
 
 
Hozzájárulok a pályázat szabályszerűségének és a támogatás rendeltetésszerű felhasználásának jogszabályban és a pályázati kiírásban meghatározott szervek által történő ellenőrzéséhez.
P.H.
 
Bejelentési kötelezettségem van a pályázat elbírálásáig, illetve a támogatási szerződés lejártáig, ha ellenem csőd-, vagy felszámolási eljárás indul.
P.H.
8.
Hozzájárulok, hogy az ÁHH keretében működő, alapvetően pénzügyi szemléletű megfigyelő rendszer, az OTMR a jogszabályban meghatározott jogosultak döntéshozók, előirányzat kezelők, Monitoring Bizottságok számára hozzáférési lehetőséget biztosíthasson a pénzügyi adatbázishoz.
P.H.
9*.
A pályázó nyilatkozata az azonnali beszedési megbízás megadásáról, ha a támogatást nyújtó valamilyen ok miatt eláll a szerződéstől.
10*.
A pályázó nyilatkozata arról, hogy a támogatással létrejött létesítmény működtetésének fedezetét mely forrásból: saját és/vagy a fenntartó és/vagy az OEP biztosítja. Az utóbbi kettő esetében a fenntartó, ill. az OEP nyilatkozata a létesítmény működési többletköltség-igényének befogadásához szükséges.
11*.
A pályázó nyilatkozata arról, hogy a fejlesztéssel érintett ingatlan az önkormányzat törzsvagyonához tartozik.

2. számú melléklet

a Kisújszállás, I/a és I/b szennyvízöblözet szennyvízcsatorna hálózatának kiépítésére vonatkozó

TEKI 2004. pályázat benyújtásáról szóló 158/2004. (VI.24.) számú önkormányzati határozathoz

  

Szolgáltatói nyilatkozat (7. számú melléklet)

 

Kisújszállás Város Önkormányzata nevében nyilatkozom, hogy a Kisújszállás, I/a és I/b szennyvízöblözet szennyvízcsatorna hálózatának kiépítését követően, a szennyvízcsatorna hálózatot 10 éven keresztül üzemeltetni fogjuk.

 

Nyilatkozat a tartozásmentességről (10. számú melléklet) 

Kisújszállás Város Önkormányzata nevében nyilatkozom, hogy az önkormányzat az állami és a székhely, valamint a pályázat megvalósítási helye szerinti önkormányzati adóhatóság, vámhatóság, illetékhivatal, illetve az illetékes társadalombiztosítási szervvel szemben fennálló köztartozással nem rendelkezik.

 

Nyilatkozat az ÁFA visszaigényelhetőségéről (13. számú melléklet) 

Kisújszállás Város Önkormányzata nevében nyilatkozom, hogy a Kisújszállás, I/a és I/b szennyvízöblözet szennyvízcsatorna hálózatának kiépítése esetében, az önkormányzat ÁFA visszaigénylésére jogosult.

 

 

Kisújszállás, 2004. június 24. 

 

PH

 

 

/:Palágyi Gábor:/

polgármester

 

  
« Vissza
Vissza a főmenübe