159/2004. (VI. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: a por- és zajterhelés csökkentése érdekében őshonos fafajok telepítése belterüle

159/2004. (VI. 24.) számú önkormányzati határozat

a por- és zajterhelés csökkentése érdekében őshonos fafajok telepítése belterületi közterületen című 2004. évi „Zöld Forrás” pályázat benyújtásáról 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

  1. A por és zajterhelés csökkentése érdekében, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által kiírt 2004. évi „Zöld Forrás” programon belül pályázatot nyújt be „A por- és zajterhelés csökkentése érdekében őshonos fafajok telepítése belterületi közterületen” című pályázati támogatás elnyerésére. A 4.066.000.-Ft összköltségű beruházáshoz az igényelt támogatás 2.033.- eFt.

 

  1. A por- és zajterhelés csökkentése érdekében, az őshonos fafajok telepítéséhez saját forrásként a 2.033 ezer Ft-ot a 2004. évi költségvetés 10. cím 2. alcím 8. szám alatti „Parkfenntartási szakfeladatról” az alábbi táblázat szerint biztosítja:

 

adatok ezer forintban

Megnevezés
Források ütemezése
A fejlesztés forrásai:
2004. év
Összesen
 
Saját forrás
2.033
2.033
 
Igényelt 2004. évi „Zöld Forrás” támogatás
2.033
2.033
A fejlesztés forrásai mindösszesen :
4.066
4.066

 

  1. A pályázat benyújtásához szükséges 10.000.-Ft pályázati díjat biztosítja.

 

  1. A pályázathoz az 1. számú melléklet szerinti nyilatkozatokat teszi.

  1. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtására és a nyilatkozatok aláírására.

 

Felelős: Palágyi Gábor Polgármester

Határidő: 2004. szeptember 15.

 

Erről értesül:

1.) Palágyi Gábor Polgármester

2.) Dr. Kittlinger Ilona Címzetes Főjegyző

3.) Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4.) Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 

 

1. számú melléklet

a por- és zajterhelés csökkentése érdekében őshonos fafajok telepítése belterületi közterületen című 2004. évi „Zöld Forrás” pályázat benyújtásáról szóló 159/2004.(VI. 24.) számú önkormányzati határozathoz

 

Nyilatkozat az ÁFA visszaigényelhetőségéről

(4. számú melléklet) 

Kisújszállás Város Önkormányzata nevében nyilatkozom, hogy a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által kiírt, Környezetvédelmi és Vízügyi Célelőirányzat 2004. évi „Zöld Forrás” pályázati felhívás 4.5 számú „A por - és zajterhelés csökkentése érdekében őshonos fafajok telepítése belterületi közterületen” célú pályázat megvalósulása esetén, az önkormányzat ÁFA visszaigénylésére nem jogosult.

 

Nyilatkozat korábbi KAC, VICE támogatásról

(5. számú melléklet) 

Kisújszállás Város Önkormányzata nevében nyilatkozom, hogy korábbi, lejárt határidejű KAC, VICE pályázati támogatás elszámolásának hiánya az önkormányzat esetében nem áll fenn.

 

Nyilatkozat

(17. számú melléklet) 

Kisújszállás Város Önkormányzata nevében nyilatkozom, hogy az előző években ugyanezen célra nem nyújtottunk be pályázatot, ezért a befejezett pályázat megvalósulásáról, a kapott támogatás hatásáról, eredményességéről szóló beszámoló nem készülhetett, tehát ezen mellékletünk nemleges.

 

Nyilatkozat az őshonos fafajok telepítéséről

(31. számú melléklet)

 

Kisújszállás Város Önkormányzata nevében nyilatkozom, hogy a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által kiírt, Környezetvédelmi és Vízügyi Célelőirányzat 2004. évi „Zöld Forrás” pályázati felhívás 4.5 számú „A por - és zajterhelés csökkentése érdekében őshonos fafajok telepítése belterületi közterületen” célú pályázat megvalósulása esetén, az önkormányzat Kisújszállás város belterületén legalább 300 db őshonos fafajba tartozó fa telepítését elvégzi.

 

Nyilatkozat az őshonos fafajok telepítéséről

(33. számú melléklet) 

Kisújszállás Város Önkormányzata nevében nyilatkozom, hogy a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által kiírt, Környezetvédelmi és Vízügyi Célelőirányzat 2004. évi „Zöld Forrás” pályázati felhívás 4.5 számú „A por - és zajterhelés csökkentése érdekében őshonos fafajok telepítése belterületi közterületen” célú pályázat megvalósulása esetén, az önkormányzat Kisújszállás város belterületén a legalább 300 db őshonos fafajba tartozó telepített fa folyamatos utógondozásáról gondoskodik, az utógondozás forrását a mindenkori költségvetéséből, az „Erdők, fasorok, fásított területek gondozása, fenntartása” szakfeladatából biztosítja.

 

Kisújszállás, 2004. június 24. 

PH

/:Palágyi Gábor:/

polgármester   

« Vissza
Vissza a főmenübe