177/2004. (VI. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kálvin u. 7. szám alatti ingatlan városi szennyvízvezetékre való rákötésének e

177/2004. (VI.24.) számú önkormányzati határozat

a Kálvin u. 7. szám alatti ingatlan városi szennyvízvezetékre való rákötésének engedélyezése

 

Kisújszállás Város Önkormányzata, mint a Kisújszállás, Kálvin u. 9. szám alatti 2205/1 hrsz-ú ingatlan tulajdonosa hozzájárul ahhoz, hogy a Kisújszállás Kálvin u. 7. szám alatti 2202 hrsz-ú ingatlan szennyvizét kiépített aknájába átvezessék, azzal a feltétellel, hogy az önkormányzat tulajdonát képező Kálvin u. 7. szám alatti ingatlanrészre háruló költségeket a társasház tulajdonosai fedezik.

 

Ezzel együtt a képviselő-testület engedélyezi, hogy a Kálvin u. 9. szám alatti 2205/1 hrsz-ú ingatlanra a Kálvin u. 7. szám alatti 2202 hrsz-ú ingatlan mindenkori tulajdonosa javára - a Kálvin utcai szennyvízhálózat megépítéséig - a vízelvezetési szolgalmi jog bejegyzésre kerüljön.

 

A szolgalmi jog alapítása ügyében a jogosultak járnak el, annak költségeit illetve a Kálvin u. 9. szám alatti aknára való rácsatlakozás költségeit a jogosultak fedezik, az egymás közötti megállapodásnak megfelelő arányban.

 

A jogosult köteles a munkálatok elvégzése során a szolgalommal terhelt ingatlan birtokosának érdekeit kímélve és szem előtt tartva eljárni, a rákötés megkezdése előtti állapotokat, rendet visszaállítani, a talaj tömörítéséről gondoskodni.

 

Erről értesül:

1. Heinfarth György Kisújszállás, Kálvin u. 7.

2. Palágyi Gábor polgármester

3. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

4. Polgármesteri Hivatal gazdálkodási osztálya

 

K. m. f.

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s. k.

polgármester címzetes főjegyző

  

« Vissza
Vissza a főmenübe