210/2004. (VIII. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Város- és Faluvédők XXIII. Országos Találkozója lebonyolításának testületi meg

210/2004. (VIII.26.) számú önkormányzati határozat

a Város- és Faluvédők XXIII. Országos Találkozója lebonyolításának testületi megítéléséről

 

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a rendezvény előkészítését alaposnak, lebonyolítását körültekintőnek és jól szervezettnek ítéli meg. Minden részében és összességében méltó volt, valamint megfelelt kitűzött céljának, alapgondolatának. A testület örömmel nyugtázza, hogy a rendezvény résztvevői valós képet kaptak településünk és a Nagykunság arculatáról, az itt élő emberekről és vendégszeretetükről. Látták önzetlen, áldozatkészségüket, pozitívan értékelték vendégszeretetüket.

 

2. A Képviselő-testület ezúton is kifejezi elismerését és köszönetét az előkészítésben, lebonyolításban résztvevőknek, mindenek előtt a Kisújszállási Városvédő és -Szépítő Egyesületnek a rendezvény házigazdájának. Megköszöni lelkes, összehangolt és sikeres munkájukat.

 

1. A Képviselő-testület elismeréssel és köszönettel adózik a rendezvény valamennyi támogatójának, főhatóságoknak, önkormányzatoknak, városunk intézményeinek gazdálkodó egységeinek, vállalkozóinak, civil szervezeteinek, a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak és valamennyi egyéni támogató lakosnak.

 

2. Illesse köszönet és elismerés mindazokat, akik idejüket és energiájukat nem kímélve közvetlen részvételükkel segítették a munkát és hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

 

Erről értesül:

1. Városvédő és -Szépítő Egyesület Kisújszállás, Tatár Zoltán elnök

2. Palágyi Gábor polgármester

3. Kisbíró Hírlevél Szerkesztősége

 

 

K. m. f.

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s. k.

polgármester címzetes főjegyző

  

« Vissza
Vissza a főmenübe