227/2004. (IX. 2.) önkormányzati határozat
Tárgy: ngatlanvásárlásokhoz szükséges 3.731.000 Ft fejlesztési célú hitel felvételéről
 

227/2004. (IX.2.) számú önkormányzati határozat

ingatlanvásárlásokhoz szükséges 3.731.000 Ft fejlesztési célú hitel felvételéről

 

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az „Ipari Park” cím elnyeréséhez szükséges pályázat beadásához megszerzendő ingatlanok, valamint a strandfürdő fejlesztéséhez szükséges ingatlan megvásárlásához és a terület rendezéséhez 3.731.000 Ft összegű fejlesztési célú hitel felvételét határozza el.

 

2. A képviselő-testület a fejlesztési hitelt öt év futamidőre veszi fel, a hitelfevétel során türelmi időt nem kér. A hitel lejárati ideje 2009. év. A képviselő-testület kötelezettséget vállal arra, hogy a hitel visszafizetésének időtartama alatt a hitelt és járulékait a fejlesztési kiadásokat megelőzően a költségvetés összeállításakor betervezi és jóváhagyja.

 

3. A képviselő-testület a hitel és járulékai visszafizetési kötelezettségeinek biztosítékaként az OTP és Kereskedelmi Bank Rt javára engedményezi az időarányosan képződő helyi és gépjárműadó bevételeit, a kölcsön és járulékai erejéig.

 

4. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a határozatban meghatározottak szerint a hitelszerződést kösse meg.

 

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 

 

K. m. f.

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s. k.

polgármester címzetes főjegyző

  

« Vissza
Vissza a főmenübe