238/2004. (X. 4.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás Város I/a és I/b szennyvízöblözeteiben a szennyvízcsatorna-hálóza

238/2004. (X.4.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás Város I/a és I/b szennyvízöblözeteiben a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítésével kapcsolatos munkák műszaki ellenőrének kiválasztása tárgyában folyó közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 219/2004.(IX.2.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. a) A Képviselő-testület megállapítja, hogy Háfra Mátyás ajánlata a Kbt 88.§ (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen, mivel az ajánlat a következő okok miatt nem felel meg az ajánlattételi felhívásban foglalt feltételeknek:

 

Az ajánlattevő nem mellékelte az ajánlattételi felhívás III.2.1.1. pontjában megkövetelt Kbt.299.§ (3) bekezdés szerinti nyilatkozatot a kizáró okok fenn nem állásáról.

 

Az ajánlattevő az ajánlattételi felhívás III.2.1.2.) pontjában meghatározott feltétel ellenére nem csatolta a számlavezető pénzintézete(i) által kiadott szükséges igazolást.

 

Az ajánlatkérő a műszaki alkalmasság körében (ajánlattételi felhívás III.2.1.3. pont) kérte a Kbt. 67.§ (3) a)-b) pontjaiban megjelöltek igazolását, ismertetését, melynek az ajánlattevő szintén nem tett eleget, vagyis nem ismertette az előző legfeljebb három év legjelentősebb szolgáltatásait.

  1. A KEVITERV AKVA Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a jogszabályban és az ajánlattételi felhívásban meghatározott követelményeknek.

 

A KEVITERV AKVA Kft. által ajánlott ellenszolgáltatás összege: 1.100.000.-Ft + 25% ÁFA = 1.375.000.-Ft 

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy Koncz Sándor ajánlata a Kbt 88.§ (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen, mivel az ajánlat a következő ok miatt nem felel meg az ajánlattételi felhívásban foglalt feltételeknek:

 

Az ajánlattevő nem mellékelte az ajánlattételi felhívás III.2.1.1. pontjában megkövetelt Kbt.299.§ (3) bekezdés szerinti nyilatkozatot a kizáró okok fenn nem állásáról.

 

Az ajánlattevő az ajánlattételi felhívás III.2.1.2.) pontjában meghatározott feltétel ellenére nem csatolta a számlavezető pénzintézete(i) által kiadott szükséges igazolást.

 

Az ajánlattevő nem tett eleget továbbá az ajánlat benyújtására vonatkozó formai követelményeknek sem, mivel nem szignózta ajánlatának minden oldalát.

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a KÖVITE PLUSZ Kft. ajánlata a Kbt 88.§ (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen, mivel az ajánlat a következő okok miatt nem felel meg az ajánlattételi felhívásban foglalt feltételeknek:

 

Az ajánlattevő nem tett eleget az ajánlat benyújtására előírt formai követelményeknek, ugyanis ajánlatát nem a megfelelő jeligével adta be és nem szignózta ajánlatának valamennyi oldalát.

2

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy az INVESZTÁCIÓS 2000 Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a jogszabályban és az ajánlattételi felhívásban meghatározott követelményeknek.

 

Az INVESZTÁCIÓS 2000 Kft. által ajánlott ellenszolgáltatás összege: 3.000.000.-Ft + 25% ÁFA = 3.750.000.-Ft

 
  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a Településrendezési és Műszaki Társulás ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a jogszabályban és az ajánlattételi felhívásban meghatározott követelményeknek.

 

A Településrendezési és Műszaki Társulás által ajánlott ellenszolgáltatás összege: 2.700.000.-Ft + 25% ÁFA = 3.375.000.-Ft

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a Horváth és Társa Kft. ajánlata a Kbt 88.§ (1) bekezdés a) pontja alapján érvénytelen, mivel az ajánlat az ajánlattételi felhívásban megadott határidőn túl érkezett meg az ajánlatkérőhöz.

c)

 

2. Az 1. pontban foglaltak alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, az eljárás nyertes ajánlattevője a KEVITERV AKVA Kft., mivel ajánlatában ő határozta meg a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

 

Az érvényes ajánlatok sorrendjét a Képviselő-testület a következőkben állapítja meg:

 

  1. KEVITERV AKVA Kft. - bruttó 1.375.000.-Ft

  2. Településrendezési és Műszaki Társulás - bruttó 3.375.000.-Ft

  3. INVESZTÁCIÓS 2000 Kft. - bruttó 3.750.000.-Ft

4.

3. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a műszaki ellenőri megbízási szerződésnek a nyertes ajánlattevővel történő megkötésére.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Valamennyi ajánlattevő

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 

K. m. f.

Palágyi Gábor s. k. Dr.Kittlinger Ilona s. k.

polgármester címzetes főjegyző

  

« Vissza
Vissza a főmenübe