295/2004. (XI. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő gyermekmedencéjének felújítása tervezőjének és
 

295/2004. (XI.25.) számú önkormányzati határozat

az Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő gyermekmedencéjének felújítása tervezőjének és kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapításáról

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 264/2004.(X.28.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. a) A Képviselő-testület megállapítja, hogy a Lana '91 Kft. ajánlata érvényes, ugyanis az mindenben megfelel a jogszabályoknak, illetve az ajánlattételi felhívásban megkövetelt feltételeknek.

 

A Lana '91 Kft. által megadott ellenszolgáltatás összege:

nettó 14.520.000.-Ft

+ ÁFA 3.630.000.-Ft

Összesen: bruttó 18.150.000.-Ft 

b) A Képviselő-testület megállapítja, hogy az Alkonycenter Kft. ajánlata érvényes, ugyanis az mindenben megfelel a jogszabályoknak, illetve az ajánlattételi felhívásban megkövetelt feltételeknek.

 

Az Alkonycenter Kft. által megadott ellenszolgáltatás összege:

nettó 19.928.220.-Ft

+ ÁFA 4.982.055.-Ft

Összesen: bruttó 24.910.275.-Ft

c) A Képviselő-testület megállapítja továbbá, hogy a Vass és Társa Kft. ajánlata a Kbt 88.§ (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen, mivel az ajánlat a következő okok miatt nem felel meg az ajánlattételi felhívásban foglalt feltételeknek:

 

Az ajánlattevő az ajánlattételi felhívás III.2.1.2.) pontjában meghatározott feltétel ellenére nem csatolta valamennyi számlavezető pénzintézete által kiadott szükséges igazolást. Az ajánlattevő által az ajánlathoz csatolt cégbírósági kivonatból kiderül, hogy az ajánlattevő két pénzintézetnél vezet bankszámlát, a szükséges bankinformációt azonban csak az egyik pénzintézet vonatkozásában nyújtotta be.

Hiányzik továbbá az ajánlattételi felhívás III.2.1.2.) pontjában megkövetelt, a 2002. és 2003. gazdasági évre vonatkozó mérleg és eredménykimutatás.

Az ajánlatkérő a műszaki alkalmasság körében (ajánlattételi felhívás III.2.1.3. pont) kérte a Kbt. 67.§ (2) a)-c) pontjaiban megjelöltek igazolását, ismertetését, melynek az ajánlattevő szintén nem tett teljes körűen eleget, ugyanis nem ismertette az ajánlattevő, illetőleg a vezető tisztségviselőinek végzettségét, illetve képzettségét. (Kbt. 67.§ (2) c))

 

2

 

2. Az 1. pontban foglaltak alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel az elbíráláshoz szükséges három ajánlat az ajánlattételi felhívásban megjelölt határidőre beérkezett, amelyből a Vass és Társa Kft. által benyújtott érvénytelen ajánlat mellett a Lana '91 Kft és az Alkonycenter ajánlata érvényes.

 

3. Az ajánlattételi felhívásban megjelölt legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás bírálati szempontnak megfelelően a Képviselő-testület megállapítja, hogy ajánlatában a Lana '91 Kft. határozta meg a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

A címben szereplő közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a jelen határozatban foglalt indokok alapján a Lana '91 Kft. (5430 Tiszaföldvár, Baross körút 30).

 

4. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a 3. pontban meghatározott nyertes ajánlattevővel az építési vállalkozói szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Ajánlattevők

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya 

« Vissza
Vissza a főmenübe