8/2010. (I. 13.) önkormányzati határozat
Tárgy: a központi orvosi ügyeleti szolgáltatás Kisújszállás Városban történő ellátásának egyes kérdéseiről

8/2010. (I.13.) számú önkormányzati határozat
a központi orvosi ügyeleti szolgáltatás Kisújszállás Városban történő ellátásának egyes kérdéseiről


1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tudomásul veszi, hogy a Kisújszállás, Kenderes, Ecsegfalva Mikrotérségi Központi Orvosi Ügyeleti Társulás, mint közbeszerzési ajánlatkérő Kisújszállás, Kenderes és Ecsegfalva települések vonatkozásában a központi orvosi ügyeleti szolgáltatás ellátása érdekében közbeszerzési eljárást folytatott le, amely eredményesen zárult. A nyertes szolgáltató a REALMED Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft. lett.

2. A Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a központi orvosi ügyeleti szolgáltatás Kisújszállás Városban történő ellátását a REALMED Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft. (székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Tordai u. 7/a., adószám: 14563160-1-13, képviseli: Dr. Hőnyi Péter Károly ügyvezető) végzi 2010. február 1. napjától.

3. A Képviselő-testület hozzájárul ahhoz, hogy a REALMED Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft. szerződést kössön az illetékes Egészségbiztosítási Pénztárral annak érdekében, hogy a szolgáltatást végző kft. a tevékenység Egészségbiztosítási Pénztári finanszírozását közvetlenül megkapja.


Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. REALMED Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft.
5. Kenderes Város Önkormányzata
6. Ecsegfalva Község Önkormányzata
7. Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztály
8. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

 

« Vissza
Vissza a főmenübe