37/2010. (II. 15.) önkormányzati határozat
Tárgy: Közfoglalkoztatás-szervezők foglalkoztatásának támogatására vonatkozó pályázat benyújtásáról

37/2010. (II.15.) számú önkormányzati határozat
Közfoglalkoztatás-szervezők foglalkoztatásának támogatására vonatkozó pályázat benyújtásáról

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: Önkormányzat) úgy dönt, hogy az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány által kiírt, Közfoglalkoztatás-szervezők foglalkoztatásának támogatására vonatkozó pályázaton részt vesz.

2. Az Önkormányzat a jelenleg alkalmazásban álló 2 fő közfoglalkoztatás-szervező továbbfoglalkoztatására, valamint 1 fő új munkavállaló alkalmazására nyújt be támogatási igényt.

3. Az Önkormányzat vállalja, hogy a pályázat megvalósításához szükséges 245.530.- Ft önerőt a 2010. évi költségvetésében az alábbiak szerint biztosítja:

- bér és járulékai: 240. 030.-
- orvosi alkalmassági vizsgálat: 2.500.-
- pályázati díj: 3.000.-

4. Az Önkormányzat felhatalmazza Kecze István polgármestert a pályázat benyújtására, és a mellékelt nyilatkozatok aláírására.
Határidő: 2010. február 19.
Felelős: Kecze István polgármester
dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Erről értesül:

1. Kecze István Polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Igazgatási osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi osztálya
5. Polgármesteri Hivatal Szervezési osztálya

A 37/2010. (II.15.) számú önkormányzati határozat 1. számú melléklete
A./ Melléklet: ÁFA nyilatkozat
(A pályázónak kell kitöltenie)

Alulírott……………………………………………………………………………(név), mint a/az…………………………………………………………(székhely:…………… ………………….…,cégj.sz./törzsszám:………..…, adószám:…………………………….) képviseletére jogosult, büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom arról, hogy a projekt tárgyát képező tevékenység vonatkozásában az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. alapján
0 1. ÁFA LEVONÁSI JOGGAL RENDELKEZEM
Kijelentem, hogy az általam benyújtott pályázatban igényelt támogatás összegének meghatározásánál az általános forgalmi adót nem tartalmazó összeget szerepeltetem.
0 2. ÁFA LEVONÁSI JOGGAL NEM RENDELKEZEM
(Kérjük a 2. pont a), vagy b), vagy c) pontját x-szel megjelölni!)
0 a) mivel az általános forgalmi adónak nem vagyok alanya.
0 b) mivel (alanyi, vagy tárgyi) mentességem van az általános forgalmi adó fizetési kötelezettség alól.
Kijelentem, hogy a támogatható részre vonatkozóan a pályázatom tárgyát képező beruházás érdekében felmerült beszerzések, szolgáltatások árában foglalt általános forgalmi adót levonásba korábban nem helyeztem és a jövőben nem helyezem.
X c) általános forgalmi adó fizetési kötelezettségem van, de a pályázatom tárgyát képező beruházás érdekében felmerült beszerzések, szolgáltatások árában foglalt általános forgalmi adó vonatkozásában levonási joggal nem rendelkezem és a támogatott részre vonatkozóan az általános forgalmi adót korábban levonásba nem helyeztem és a jövőben nem helyezem.
Kijelentem, hogy az általam benyújtott pályázatban az igényelt támogatás összegének meghatározásánál az általános forgalmi adót tartalmazó összeget szerepeltetem.
Továbbá kijelentem, hogy amennyiben a jelen nyilatkozat tartalmában, illetve az abban szereplő adatokban változás következik be, arról az OFA-t haladéktalanul tájékoztatom.
Tudomásul veszem, hogy az OFA pályázat keretében nem jogosultak támogatásra azok az adók, melyek bármilyen egyéb eszközzel, bármely hatóságtól visszaigényelhetők, visszatéríthetők vagy ellentételezhetők és nyilatkozatomat ennek tudatában teszem.
Hozzájárulok ahhoz, hogy az OFA adataimat felhasználja, nyilvántartsa és szükség esetén nyilatkozatom valóságtartalmának alátámasztására további adatokat bekérjen, valamint e célból az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalt megkeresse. Az ilyen jellegű adatszolgáltatáshoz hozzájárulok.
Tudomásul veszem, hogy az OFA az általános forgalmi adóval kapcsolatos jogállásomra vonatkozóan további nyilatkozatot, információt kérhet.
Kelt, 2010 ………………………. …………………………………
(cégszerű) aláírás
P.h.
FIGYELMEZTETÉS!
Amennyiben Ön pénzügyi támogatás vagy más gazdasági előny megszerzése végett valótlan tartalmú nyilatkozatot tesz, valótlan tartalmú, hamis vagy hamisított okiratot használ fel, bűncselekményt követ el.
A pályázó vagy annak képviselője által az eljárás bármely szakában tett valótlan, hamis adatszolgáltatása, vagy ilyen tartalmú nyilatkozattétele esetén a támogatási összeg visszatartásra, a kifizetett támogatás kamataival együtt behajtásra kerül.

37/2010 (II.15.) sz. önkormányzati határozat 2.sz. melléklete


N Y I L A T K O Z A T

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzata nevében nyilatkozunk, hogy az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány által a Közfoglalkoztatás-szervező foglalkoztatásának támogatására kiírt pályázat (KSZM/2010-10221) benyújtásához szükséges saját forrás- 245.530 forint- az önkormányzat költségvetés-tervezetében az R/3. sz. melléklet, 8 cím 6 alcím 11. szám alatt rendelkezésre áll.

 


Kisújszállás, 2010. február 15.

 

 

Kecze István Dr. Kittlinger Ilona
polgármester címzetes főjegyző

 


 

« Vissza
Vissza a főmenübe