48/2010. (II. 23.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Arany János Városi Könyvtár, valamint a Művelődési és Ifjúsági Központ 2010. évi munkatervének fenntartói jóváhagyásáról


48/2010.(II.23.) számú önkormányzati határozat
az Arany János Városi Könyvtár, valamint a Művelődési és Ifjúsági Központ 2010. évi munkatervének fenntartói jóváhagyásáról 


1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az 1. számú melléklet szerint határozza meg az Arany János Városi Könyvtár 2010. évre szóló könyvtárhasználati szabályzatát. Megbízza az intézmény igazgatóját, hogy a Kisbíró hírlevél következő számában a lakosságot tájékoztassa a szolgáltatási díjakról és kedvezményekről.
Határidő: 2010. március 6.
Felelős: Gubuczné Tomor Mária igazgató

2. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete jóváhagyja az Arany János Városi Könyvtár 2010. évi munkatervét a 2. számú melléklet szerint.

3. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 3. számú melléklet szerint jóváhagyja a Művelődési és Ifjúsági Központ 2010. évre szóló éves munkatervét, mely tartalmazza az intézmény használati rendjét is. Megbízza az intézmény igazgatóját, hogy a Kisbíró hírlevél következő számában a lakosságot tájékoztassa a nyitva tartási rendről.
Határidő: 2010. március 6.
Felelős: Janó Lajos igazgató


Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Gubuczné Tomor Mária, az Arany János Városi Könyvtár igazgatója
3. Janó Lajos, a Művelődési és Ifjúsági Központ igazgatója
4. Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe