60/2010. (II. 23.) önkormányzati határozat
Tárgy: a TÁMOP-3.2.11/10/1 jelű a „Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása” című pályázati kiírásra művészeti témában benyújtandó pályázat támogatásáról


60/2010. (II. 23.) számú önkormányzati határozat
a TÁMOP-3.2.11/10/1 jelű a „Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása” című pályázati kiírásra művészeti témában benyújtandó pályázat támogatásáról

1.) Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy a fenntartásában működő Alapfokú Művészetoktatási Intézmény pályázatot nyújtson be a TÁMOP-3.2.11/10/1 jelű a „Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatására” kiírt pályázatra művészeti nevelés témában. Támogatja továbbá, hogy a pályázatban az önkormányzat közoktatási intézményei (Városi Óvodai Intézmény, Kossuth Lajos Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon, Arany János Általános Iskola, Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola, Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium) részt vegyenek.
Felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2010. április 30.

2.) Az önkormányzat az 1. pontban szereplő pályázati projekthez saját erőt nem biztosít, ugyanakkor – nyertes pályázat esetén – a pályázati projekt megvalósítása során, tekintettel arra, hogy a projekt utófinanszírozott, vállalja az előfinanszírozást. Ennek időbeli ütemezését ki kell dolgozni.
Felelős: Kecze István polgármester és az 1. pontban szereplő intézmények vezetői
Határidő: a támogatói döntést követő 30 nap

3.) A képviselő-testület hozzájárul ahhoz, hogy a támogatás fogadásához az Alapfokú Művészetoktatási Intézmény alszámlát nyisson.
Felelős: Lovász Beatrix intézményvezető
Határidő: 2010. április 30.

4.) Az önkormányzat mint fenntartó nyilatkozik arról, hogy a projektben vállalt tevékenységet elviekben támogatja, vállalja az ötéves fenntartást, valamint arról, hogy nem hoz olyan döntést, amelynek a jelzett projekt vonatkozásában a fenntartási kötelezettség biztosításának lehetőségét akadályozná.
Felelős: Kecze István polgármester
Határidő: a projekt futamidejét követő öt év

5.) A pályázat benyújtása előtt az 1. pontban szereplő intézményeknek írásban nyilatkozniuk kell arról, hogy melyek azok a tevékenységek, amelyek fenntartását az intézmény a pályázat futamidejét követő 5 évben vállalja.
Felelősök: az 1. pont szerinti közoktatási intézmények vezetői
Határidő: 2010. április 30.

6.) Az önkormányzat kéri a kenderesi Apáczai Csere János Általános Iskolát, hogy a határozat 5. pontjában szereplő nyilatkozatot, a fenntartó önkormányzatot, hogy a határozat 4. pontjában szereplő nyilatkozatot készítse el.
Felelős: az Apáczai Csere János Általános Iskola igazgatója
Határidő: 2010. április 30.

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Alapfokú Művészetoktatási Intézmény
3. Városi Óvodai Intézmény
4. Kossuth Lajos Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon
5. Arany János Általános Iskola
6. Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola

7. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium
8. Apáczai Csere János Általános Iskola, Kenderes
9. Kisújszállási Sportegyesület
10. Polgármesteri Hivatal Intézményi osztálya
11. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
12. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

 

« Vissza
Vissza a főmenübe