124/2010. (IV. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: közoktatási intézményi alapító okiratok módosításáról


124/2010. (IV.27.) számú önkormányzati határozat
közoktatási intézményi alapító okiratok módosításáról

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a fenntartásában működő közoktatási intézmények alapító okiratát a következő mellékletek szerint módosítja, illetve a következő mellékletekkel egységes szerkezetbe foglalva elfogadja:

1. A Városi Óvodai Intézmény alapító okiratát a határozat 1/a. számú mellékletével módosítja, egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát a határozat 1/b. számú melléklete szerint elfogadja.
2. Az Arany János Általános Iskola alapító okiratát a határozat 2/a. számú mellékletével módosítja, egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát a határozat 2/b. számú melléklete szerint elfogadja.
3. A Kossuth Lajos Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon alapító okiratát a határozat 3/a. számú mellékletével módosítja, egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát a határozat 3/b. számú melléklete szerint elfogadja.
4. Az Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola alapító okiratát a határozat 4/a. számú mellékletével módosítja, egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát a határozat 4/b. számú melléklete szerint elfogadja.
5. A Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium alapító okiratát a határozat 5/a. számú mellékletével módosítja, egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratát a határozat 5/b. számú melléklete szerint elfogadja.

A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az alapító okirat módosítások, illetve az egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratok aláírására.
Felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2010. április 27.

Erről értesülnek:
1. Kecze István polgármester
2. Gönczi Károly bizottsági elnök
3. Városi Óvodai Intézmény
4. Arany János Általános Iskola
5. Kossuth Lajos Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon
6. Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola
7. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium
8. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság, 5000 Szolnok, Mária u. 19.
9. Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya

 

« Vissza
Vissza a főmenübe