180/2010. (VI. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: ajánlás Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testületének Szervezeti és működési szabályzatáról szóló 37/2006. (XII.14.) önkormányzati rendelet módosításához

180/2010. (VI.29.) számú önkormányzati határozat
ajánlás Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testületének Szervezeti és működési szabályzatáról szóló 37/2006. (XII.14.) önkormányzati rendelet módosításához

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Szervezeti és működési szabályzatáról szóló 37/2006.(XII.14.) önkormányzati rendelet módosítására vonatkozó következő javaslatokat megtárgyalásra ajánlja a 2010. októberi helyi választások után megalakuló képviselő-testületnek.

A módosítási javaslatok a következők:

1. A rendelet 8. § 4. pontjának
a.) pontja a következő legyen: „A napirendek tárgyalása előtt, közérdekű témakörökben, napirend előtti hozzászólások hangozhatnak el, 5-5 percben.”
b.) pontja a következő legyen: „Hozzászólást tehetnek a képviselő-testület tagjai, az állandó meghívottak.”
c.) pontja a következő legyen: „A szándékot az ülés megkezdése előtt az ülést vezető elnöknek jelezni kell.”

2. A 9. § 5./ pontja a következő legyen: „Az előterjesztő távolmaradása esetén – ha az ülésre már nem várható – a témát le kell venni a napirendről.”

3. A 13. § 4/a. pontja a következő legyen csak az interpellációkra vonatkozóan, a gondolatjelbe tett rész után: „...az elutasított válasz elfogadásáról a képviselő-testület egyszerű szótöbbséggel dönt.”


Értesül erről:
1. Kecze István polgármester
2. Polgármesteri Hivatal Szervezési Osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe