268/2010. (IX. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a nemdohányzók védelmének helyi szabályairól szóló 31/2009.(XI. 27.) önkormányzati rendelet alkalmazásának tapasztalatairól

268/2010. (IX.28.) számú önkormányzati határozat

a nemdohányzók védelmének helyi szabályairól szóló 31/2009.(XI. 27.) önkormányzati rendelet alkalmazásának tapasztalatairól

 

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a nemdohányzók védelmének helyi szabályairól szóló 31/2009.(XI.27.) önkormányzati rendelet alkalmazásának tapasztalatairól szóló előterjesztést megtárgyalta, az abban foglaltakat elfogadja.

 

2./ A Képviselő-testület szükségesnek tartja a lakosság újbóli tájékoztatását a rendeletben foglaltak betartása érdekében.

 

3./ A Képviselő-testület kéri a közterület-felügyelőket és a településőröket, hogy az érintett területeket továbbra is fokozottan ellenőrizzék.

 

4./ A Képviselő-testület kéri a közterület-felügyelőktől a jogszabály betartatását, szükség esetén a bírságok kiszabását.

 

5./ A képviselő-testület kéri, hogy a rendeletbe foglalt dohányzásmentes területekre legyen kihelyezve stabilabb és nagyobb méretű tábla, mely a nemdohányzók védelmének rendeletére utal.

A táblák kiviteli költsége kerüljön betervezésre a 2011. évi költségvetésbe.

 

 

Erről értesül:

1./ Kecze István polgármester

2./ Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3./ Polgármesteri Hivatal Igazgatási osztálya

4./ Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe