320/2005. (IX. 14.) önkormányzati határozat
Tárgy: az iskolatej program keretében 2005 december 31-ig terjedő időszakra vonatkozóan

320/2005. (IX.14.) számú önkormányzati határozat

az iskolatej program keretében 2005 december 31-ig terjedő időszakra vonatkozóan tejtermékek beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 283/2005.(VIII.25.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárásban három ajánlattevőt kért fel ajánlattételre, amelyek közül az ajánlattételi felhívásban megjelölt határidőre kizárólag a Kuntej Rt. (5350 Tiszafüred, Igari u. 57.) nyújtott be ajánlatot, amelyet a Kbt. 300. § (1) bekezdése szerinti eljárás lefolytatása után értékelt az ajánlatkérő.

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a KUNTEJ Rt. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban és az ajánlattételi felhívásban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

  1. Az 1.- 2. pontokban foglaltak alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel a közbeszerzési eljárásban érkezett érvényes ajánlat.

 

  1. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a KUNTEJ Rt. (5350 Tiszafüred, Igari u. 57.), mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban és az ajánlattételi felhívásban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és ő határozta meg a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

 

  1. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

 

Erről értesül:

  1. Palágyi Gábor polgármester

  2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

  3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

  4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

  5. KUNTEJ Rt. (5350, Tiszafüred, Igari u. 57.)

 

Kmf.

 

 

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe