333/2005. (IX. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ Szakmai Programjának módo
 

Hatályon kívül helyezte a 169/2006. (VI.29.) számú önkormányzati határozat

 

333/2005. (IX.29.) számú önkormányzati határozat

a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ Szakmai Programjának módosítására 

I. Kisújszállás Város Önkormányzata módosítja a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ Szakmai programjának (továbbiakban: Szakmai program) - a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közigazgatási Hivatal 03-2119-2/2005. számú jegyzőkönyvében megállapítottak alapján - az alábbiak szerinti változtatásával egyetért:

 

1./ A Szakmai programVI. Az intézmény rövid- és hosszútávú fejlesztési tervei, szakmai kapcsolatok" pontjának „Mentálhigiénés ellátás" alpontjának az alábbi, utolsó két francia bekezdése kerüljön törlésre:

„- az intézmény a pszichiátriai betegek ellátása mellett szolgáltatást nyújt a mentálisan sérült, krízisben lévő személyek részére is

- az intézmény szervezett foglalkozások és programok révén segít a szenvedélybetegek életmód-változtatásának ösztönzésébe" 

2./ A Szakmai program 2. „Megállapodások tervezete" mellékletének 2.1. pontjában lévő „Ápolást, gondozást nyújtó ellátás megállapodás tervezetét" az alábbiak szerint változzon: 

2.1./ A megállapodás 3./ pontja kiegészül egy b./ alponttal:

„A házirend korlátozza az intézménybe hozható vagyontárgyak körét: bútort, valamint hálózatról működtethető elektromos eszközöket csak az intézményvezető engedélyével lehet behozni és használni. Hősugárzót, villanyrezsót, merülő forralót, egyéb házilag barkácsolt elektromos vagy gázzal működő, tűz- és balesetveszélyes eszközt az intézménybe hozni, működtetni TILOS!"

 

2.2./ A megállapodás 4./ pontjának első bekezdése az alábbi mondattal egészül ki:

„A személyi térítési díj összege a havi jövedelem 80%-a, ami nem haladhatja meg az intézményi térítési díj mértékét."

 

2.3./ A megállapodás 4./ pontja az alábbi utolsó bekezdéssel egészül ki:

„Az egyéni gyógyszer költsége az ellátottat terheli legfeljebb olyan mértékben, hogy a tárgyév január 1. napján érvényes legkisebb öregségi nyugdíj 20%-a költőpénznek maradjon."

 

II. A képviselő - testület a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ Szakmai programját jóváhagyja és a 187/2005 (V. 26.) önkormányzati határozat 5. pontját hatályon kívül helyezi.

 

Erről értesül:

1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Polgármesteri Hivatal intézményi referense

3./ Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ 

A határozat melléklete a kézi nyilvántartásban található. 

« Vissza
Vissza a főmenübe