336/2005. (IX. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon pedagóg

 

A 45/2008. (II.26.) sz. önkormányzati határozat alapján hatályát vesztette az alap- és az azt módosító valamennyi önkormányzati határozat.

 

336/2005. (IX.29.) számú önkormányzati határozat

a Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon pedagógiai programja módosításának fenntartói jóváhagyásáról

 

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzata a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény 44. § (1) bekezdése alapján, a fenntartásában működő Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthonnak a 194/2004. (VIII. 26.) sz. önkormányzati határozattal jóváhagyott, és a 223/2005. (VI. 30.) sz. határozattal módosított pedagógiai programja módosítását - mely a pedagógiai szakszolgálat mint intézményegység pedagógiai programját tartalmazza - az ezen határozat 1. sz. melléklete szerint jóváhagyja..

 

2. Az önkormányzat felhívja az intézményvezető figyelmét arra, hogy az intézmény szervezeti és működési szabályzatának, valamint minőségirányítási programjának módosításakor a szakértői véleményben foglaltakat figyelembe kell venni.

Határidő 2005. októberi testületi ülés

Felelős: intézményvezető

 

3. Az önkormányzat elismeri és megköszöni a Kossuth Lajos Általános Iskola Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon nevelőtestületének, ezen belül szakszolgálati szakembereinek a pedagógiai program módosítása során végzett szakmai munkáját, valamint Csibi Enikő gyógypedagógiai közoktatási szakértő alapos és részletes szakértői munkáját.

Erről értesül:

1. Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon

2. Palágyi Gábor polgármester

3. Csibi Enikő gyógypedagógiai szakértő (5000 Szolnok, JNSZ Megyei Pedagógiai Intézet, Mária út 19.)

4. Polgármesteri Hivatal intézményi referensei 

A határozat melléklete a kézi nyilvántartásban található. 

« Vissza
Vissza a főmenübe