362/2005. (X. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Dr. Kórizs Bt.-vel fennálló háziorvosi szerződés módosítására
 

362/2005.(X.27.) számú önkormányzati határozat

a Dr. Kórizs Bt.-vel fennálló háziorvosi szerződés módosítására 

 

A képviselő-testület a háziorvosi egészségügyi alapellátási szolgáltatást nyújtó Dr. Kórizs Bt.-vel fennálló a háziorvosi ellátási kötelezettség tárgyáról szóló 2001. szeptember 10-i szerződését a melléklet szerint módosítja. A szerződésmódosítás aláírására felhatalmazza a polgármestert.

 

Határidő: 2005. november 11.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

 

Erről értesül: 1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Polgármesteri Hivatal intézményi referensek

3./ Dr. Kórizs Bt.

4./ Egységes Egészségügyi Intézmény

5./ Költségvetési Szolgáltató Iroda

 

 

Kmf.

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző 

A 362/2005.(X.27.) számú önkormányzati határozat melléklet

 

Iktatószám:

 

Megállapodás

 

mely létrejött egyrészről Kisújszállás Város Önkormányzata (képviselője: Palágyi Gábor polgármester) mint működtető, (továbbiakban: Működető), másrészről Dr. Kórizs Bt. (képviselője: Dr. Kórizs Tamás), mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató) között a háziorvosi ellátási kötelezettség tárgyáról szóló 5099-12/2004. számú megállapodással módosított 2001. szeptemberi 10-i szerződés (továbbiakban: Szerződés) módosítására:

 

1./ A Szerződés 3./ pontja helyére a következő szöveg kerül:

„3./ Szolgáltató nyilatkozik arról, hogy 2005. november 2-ától a szerződésben vállalt kötelezettségeinek ellátásához a Működtető által a Kisújszállás, Kálvin út 13. szám alatti épületben bérbe adott helyiségekre nem tart igényt.

A Szolgáltató vállalja, hogy 2005. november 3-áig a Kálvin út 13. szám alatt általa használt helyiségeket az átadáskori állapotnak megfelelően, üresen átadja az Egységes Egészségügyi Intézménynek.

A Felek törlik a 2. számú mellékletet.

 

2./ A Szerződés 4./b pontja törlésre kerül és a 4./a. pont helyére az alábbi 4./ pont kerül:

„4./ Szolgáltató vállalja, hogy 2005. november 2-ától az e szerződés szerinti kötelezettségeinek ellátásához szükséges helyiségeket és eszközöket biztosítja, és üzemelteti Nagy Imre út 6/a. számú rendelőépületében. A Szolgáltató vállalja, hogy a területi ellátási kötelezettségű háziorvosi egészségügyi alapellátást a vonatkozó jogszabályok, valamennyi szabályok, az egészségügyi szakmai szabályokban előírt szakmai színvonalon és a finanszírozásra vonatkozó jogszabályok alapján folyamatosan végzi.”

 

3./ A Szerződés 5./ pontja és a 3. számú melléklet törlésre kerül.

 

4./ A Szerződés 13./ pontja helyére a következő szöveg kerül:

„Szerződő felek megállapodnak abban, hogy a közöttük felmerült vitákat, illetve a megállapodásban nem rendezett kérdéseket elsősorban egymás között megállapodással rendezik, ennek hiányában kikérik az ÁNTSZ és vagy az Orvosi Kamara Etikai Bizottságának véleményét. Ha az előbbiek nem vezetnek eredményre a felek a Karcag Városi Bíróság illetékességét kötik ki.”

 

5./ A háziorvosi ellátási kötelezettség tárgyáról szóló 5099-12/2004. számú megállapodással módosított 2001. szeptemberi 10-i szerződés többi pontja változatlan marad.

 

6./ Jelen szerződést a felek elolvasás és értelmezés után mind akaratukkal mindenben egyezőt helybenhagyólag aláírják.

 

Kisújszállás, 2005. ………hó…..nap

 

 

………………………………….. ………………………………………

Szolgáltató Működtető

  

« Vissza
Vissza a főmenübe