366/2005. (X. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: az I. számú, betöltetlen körzet ellátási szerződésének módosítására
 

 

366/2005.(X.27.) számú önkormányzati határozat

az I. számú, betöltetlen körzet ellátási szerződésének módosítására 

 

 

A képviselő-testület az I. számú, betöltetlen háziorvosi körzet ellátásáról szóló 3222/2005. számú megállapodást a melléklet szerint módosítja. A szerződésmódosítás aláírására felhatalmazza a polgármestert.

 

Határidő: 2005. november 11.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

 

Erről értesül: 1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Polgármesteri Hivatal intézményi referensek

3./ Dr. Kórizs Bt.

4./ MEDFAM 2000 Orvosi Szolgáltató Kft.

5./ Egységes Egészségügyi Intézmény

6./ Költségvetési Szolgáltató Iroda

 

 

Kmf.

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző  

 

Kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2005. november 3.  

 

  

(:Kacsó Sándorné:)

aljegyző

 

 

 

 

 

 

 

A 366/2005. (X. 27.) sz. önkormányzati határozat melléklete

Iktatószám:

 

Megállapodás

 

mely létrejött egyrészről az Egységes Egészségügyi Intézmény (képviselője: Dr. Gyergyói László intézményvezető érintettsége miatt a fenntartó Kisújszállás Város Önkormányzatának képviselője Palágyi Gábor polgármester által, a 135/2005. (IV. 28.) sz. önkormányzati határozat alapján ellenjegyzett) mint működtető, (továbbiakban: Működtető) másrészről a MEDFAM 2000. Orvosi Szolgáltató Kft. (képviselője: Dr. Gyergyói László), mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató) között az üres, beöltetlen 1. számú háziorvosi körzet ellátásáról szóló 3222/2005. számú megállapodás módosítására, az alábbi feltételekkel:

 

1./ A megállapodás 3./ pontját a következők szerint módosítják:

„3./ Szolgáltató nyilatkozik arról, hogy 2005. november 2-ától a szerződésben vállalt kötelezettségeinek ellátásához a Működtető által a Kisújszállás, Kálvin út 13. szám alatti épületben bérbe adott helyiségekre nem tart igényt,

Szolgáltató vállalja, hogy 2005. november 2-ától az e szerződés szerinti kötelezettségeinek ellátásához szükséges helyiségeket és eszközöket biztosítja, és üzemelteti Nagy Imre út 6/A. szám alatti rendelőépületében. A Szolgáltató vállalja, hogy a betöltetlen, területi ellátási kötelezettségű I. számú praxis ellátását a vonatkozó jogszabályok, valamennyi szabályok, az egészségügyi szakmai szabályokban előírt szakmai színvonalon és a finanszírozásra vonatkozó jogszabályok alapján folyamatosan végzi.”

 

2./ A megállapodás 10./ pontja helyére a következő szöveg kerül:

„10./ Szerződő felek megállapodnak abban, hogy a közöttük felmerült vitákat, illetve a megállapodásban nem rendezett kérdéseket elsősorban egymás között megállapodással rendezik, ennek hiányában kikérik az ÁNTSZ és vagy az Orvosi Kamara Etikai Bizottságának véleményét. Ha az előbbiek nem vezetnek eredményre a felek a Karcag Városi Bíróság illetékességét kötik ki.

 

3./ az üres, beöltetlen 1. számú háziorvosi körzet ellátásáról szóló 3222/2005. számú megállapodás többi pontja változatlan marad.

 

4./ Jelen szerződést a felek elolvasás és értelmezés után mind akaratukkal mindenben egyezőt helybenhagyólag aláírják.

 

Kisújszállás, 2005. ………hó…..nap

 

 

………………………………….. ………………………………………

Szolgáltató Működtető

 

 

 

A működtető képviselőjének kötelezettségvállalását Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testületének 135/2005. (IV. 28.) sz. önkormányzati határozata alapján ellenjegyzem:

 

 

Kisújszállás, 2005. ………….hó …….nap

 

 

………………………………

Palágyi Gábor

polgármester

  

« Vissza
Vissza a főmenübe