372/2005. (X. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő üzemeltetésére és fejlesztésére vonatkozó pály

372/2005.(X.27.) számú önkormányzati határozat

az Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő üzemeltetésére és fejlesztésére vonatkozó pályázat kiírására

  

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a következő szöveget hirdetés útján közzéteszi.

 

A Kisújszállási Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő üzemeltetésre, fejlesztésre bérbeadó Kisújszállás Város Önkormányzata a 2004. és 2005. évben mintegy 240 millió Forintos beruházással megvalósította a kisújszállási Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő uniós normák és szabványok szerinti rekonstrukcióját. Az önkormányzat a felújított strandfürdő üzemeltetési jogát hosszú távra át kívánja ruházni oly módon, hogy az üzemeltető gazdálkodó szervezet a hasznosítási jog - adott esetben tulajdonjog - ellenében elvégezné a további tervezett beruházásokat is: - kemping kiépítése, - gyógyfürdő-reumatológia kialakítása, - gyógymedence téliesítése, - főbejáratnál pavilonsor kiépítése, - tófürdő, tanuszoda kialakítása, - hotel épület megépítése. A fenti beruházásokra részajánlat is tehető. Az önkormányzat várja az érdeklődő gazdálkodó szervezetek, cégek jelentkezését. További információt az 59/520-240-es telefonszámon, Kisújszállás Város Polgármesterétől kérhetnek a tisztelt érdeklődők.

  

2. A képviselő-testület a hirdetéssel tanácsadó, marketing céget bíz meg. A hirdetést az Expressz újságban egyszeri alkalommal megjelenteti, három nyelven (magyar, német, angol) közzéteszi az önkormányzat honlapján és az interneten, megküldi a Magyarországon lévő külföldi követségeknek, a Fürdővárosok Szövetségének,

 

3. A képviselő-testület a közzététel díját költségvetéséből biztosítja.

 

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: azonnal

Erről értesül:

  1. Palágyi Gábor polgármester

  2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

  3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

  4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

Kmf.

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző 

« Vissza
Vissza a főmenübe