381/2005. (X. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás Város IV. szennyvízöblözetében a szennyvízcsatorna-hálózat kiépít
 

381/2005.(X.27.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás Város IV. szennyvízöblözetében a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 274/2005. (VIII.03.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel érkezett két érvényes ajánlat, amelyek mindenben megfelelnek az ajánlati felhívásban, a dokumentációban és a jogszabályokban meghatározott követelményeknek.

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy az eljárás nyertes ajánlattevője az EURO-BAU Kft., mivel érvényes ajánlata mindenben megfelel az ajánlati felhívásban, a dokumentációban és a jogszabályokban meghatározott követelményeknek és ő adta az összességében legelőnyösebb ajánlatot.

 

3. A képviselő-testület a beruházás megvalósításához szükséges - a jelenleg rendelkezésére álló 165.981.000.- Ft-on túl - 21.018.254.- Ft-os összeget jövő évi költségvetése terhére biztosítja.

 

4. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az EURO-BAU Kft-vel a vállalkozási szerződést kösse meg.

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Valamennyi ajánlattevő

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

Kmf.

 

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző   

« Vissza
Vissza a főmenübe