384/2005. (XI. 3.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási Kurucz utcai útépítés kivitelezőjének kiválasztására irányuló h

384/2005. (XI.3.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási Kurucz utcai útépítés kivitelezőjének kiválasztására irányuló hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás megindításáról

  

  1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárás vonatkozásában a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény 125. § (2) bekezdésének c) pontja alapján hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárást folytat le, amelyet jelen határozat mellékletét képező ajánlattételi felhívásnak a DEBMUT Rt. (4025 Debrecen, Barna u. 15.) részére történő megküldésével indít meg.

 

  1. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az eljárás megindításáról a Kbt. 132. §-a és 135. § (2) bekezdése alapján a Közbeszerzési Döntőbizottság Elnökét tájékoztassa.

 

  1. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során - például a Döntőbizottság Elnöke által esetlegesen indított eljárás során - felmerülő egyéb dokumentumok aláírására. A polgármester jelen pontban meghatározott joga nem terjed ki a címben szereplő közbeszerzési eljárás tartalmának módosítására.

 

  1. A Képviselő-testület felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy a tárgy szerinti közbeszerzési eljárás során megtartott tárgyaláson képviselje az önkormányzatot.

 

 

Erről értesül:

  1. Palágyi Gábor polgármester

  2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

  3. Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztálya

  4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

 

 

Kmf.

 

 

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

A határozat melléklete a kézi nyilvántartásban található. 

« Vissza
Vissza a főmenübe