391/2005. (XI. 15.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási Kurucz utcai útépítés kivitelezőjének kiválasztására irányuló hi
 

391/2005. (XI.15.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási Kurucz utcai útépítés kivitelezőjének kiválasztására irányuló hirdetmény néküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel az ajánlattételre egyedüliként felkért DEBMUT Rt. ajánlata érvényes.

 

  1. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a DEBMUT Rt. (4025 Debrecen, Barna utca 15.), mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és ő adta az összességében legelőnyösebb ajánlatot.

 

A DEBMUT Rt. az ajánlattételi felhívásban meghatározott bírálati szempontokhoz kapcsolódóan az alábbi adatokat adta meg ajánlatában:

 

  1. bruttó ajánlati ár (Ft): 12.194.080.-Ft

  2. késedelmi kötbér (Ft/nap): 100.000.- Ft/nap

  3. meghiúsulási kötbér (nettó vállalási ár százalékában): 1%

  4. jótállás (hónapokban): 36 hónap

 

3.A képviselő-testület a saját forrás kiegészítéséről és a beruházás forrástáblázatának módosításáról külön határozattal dönt.

4. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. DEBMUT Rt. (4025 Debrecen, Barna utca 15.),

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe