407/2005. (XII. 1.) önkormányzati határozat
Tárgy: extrém sportpálya kialakításáról
 

 

407/2005. (XII.1.) számú önkormányzati határozat

extrém sportpálya kialakításáról 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete fontosnak tartja egy extrém sportpálya kialakítását, amely színesítené a város sportéletét, bűnmegelőzési, egészségügyi, szocializációs szempontból pozitív hatást fejtene ki. A létrehozás további hatása a balesetek, a közterületek rongálásának megelőzése.

A testület megvizsgálta egy extrém sportpálya építési, működési és pénzügyi feltételeit. Az építési költség várhatóan 5.000.000.- Ft, az éves karbantartás költsége 250.000-400.000 forint között mozog.

 

1./ A képviselő-testület a 2006. évi költségvetési koncepciójában 1.000.000.- Ft-os kerettel sportcélú pályázati önerőt biztosít a teljes beruházás megvalósítására, amely elsősorban a Városháza mögötti területen kialakítandó extrém sportpálya megvalósítására irányuló pályázat önerejéhez használható fel.

 

2./ A testület felkéri a Kisújszállási Súlyemelő és Szabadidősport SE-t és az Extrém Sport Szakosztályát, hogy kísérjék figyelemmel a pályázati lehetőségeket. Amennyiben egy extrém sportpálya építésére lehetőség nyílik 2006-ban pályázni az önkormányzat az SE-vel közösen pályázatot nyújt be.

 

3./ Előfordulhat, hogy az 1./ pontban biztosított pályázati önerő nem bizonyul elégségesnek, ezért a testület felkéri a Kisújszállási Súlyemelő és Szabadidősport SE-t, hogy próbáljon meg támogatókat gyűjteni akik vagy pénzfelajánlással, vagy a betonalapú aszfaltpályához szükséges építőanyag-felajánlással, esetleg munkaerő-, munkagépóra-felajánlással segítik a pályázati önerő növelését.

 

 

Határidő: A 2./ és 3./ pont estében 2006. december 31.

Felelős: Az 1./ pont esetében Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

A 2./ és 3./-as pont esetében Szabolcsi Károly, amennyiben az egyesület elfogadja a felkérést

 

Erről értesül:

1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3./ Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4./ Polgármesteri Hivatal intézményi referense

5./ Kisújszállási Súlyemelő és Szabadidősport SE

6./ Kisújszállás SE

7./ Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe