204/2005. (V. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: Kisújszállás Város I/a. és I/b. szennyvízöblözetében a szennyvízcsatorna-hálózat

204/2005. (V.26.) számú önkormányzati határozat

Kisújszállás Város I/a. és I/b. szennyvízöblözetében a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése során felmerült kiegészítő építési munkák kivitelezése tárgyú közbeszerzési eljárás megindítására

  

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárás vonatkozásában a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény 125. § (3) bekezdésének a) pontja alapján hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárást folytat le, amelyet jelen határozat mellékletét képező ajánlattételi felhívásnak a CAEMENTÁRIUS Kft. (5600 Békéscsaba, Őszi u. 3.) részére történő megküldésével indít meg.

 

2. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az eljárás megindításáról a Kbt. 132. §-a és 135. § (2) bekezdése alapján a Közbeszerzési Döntőbizottság Elnökét tájékoztassa.

 

3. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során - például a Döntőbizottság Elnöke által esetlegesen indított eljárás során - felmerülő egyéb dokumentumok aláírására. A polgármester jelen pontban meghatározott joga nem terjed ki a címben szereplő közbeszerzési eljárás tartalmának módosítására.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

A határozat melléklete a manuális nyilvántartásban található. 

« Vissza
Vissza a főmenübe