205/2005. (V. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási I/a. és I/b. szennyvízöblözetet érintő beruházással összefüggő h

205/2005. (V.26.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási I/a. és I/b. szennyvízöblözetet érintő beruházással összefüggő hitelfelvétel tárgyában meghirdetett egyszerű közbeszerzési eljárás megindításáról

 

 

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárást jelen határozat mellékletét képező ajánlattételi felhívásnak a Közbeszerzések Tanácsa részére a Közbeszerzési Értesítőben való megjelentetés céljából történő megküldésével megindítja.

 

2. A Képviselő-testület az ajánlattételi felhívás közzétételéhez szükséges, a Közbeszerzések Tanácsa számára fizetendő 80.000.-Ft + ÁFA = 100.000.-Ft, azaz százezer forint szerkesztési díjat biztosítja.

 

3. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során felmerülő egyéb dokumentumok (pl.: hiánypótlási eljárás) aláírására. A polgármester jelen pontban meghatározott joga nem terjed ki a címben szereplő közbeszerzési eljárás tartalmának módosítására.

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

A határozat melléklete a manuális nyilvántartásban található.

 
« Vissza
Vissza a főmenübe