283/2005. (VIII. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: az iskolatej program keretében 2005 december 31-ig terjedő időszakra vonatkozóan
 

283/2005. (VIII.25.)számú önkormányzati határozat

az iskolatej program keretében 2005 december 31-ig terjedő időszakra vonatkozóan tejtermékek beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárás megindítására

 

 

  1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárást jelen határozat mellékletét képező ajánlattételi felhívásnak a 2. pontban meghatározott ajánlattevők részére történő megküldésével megindítja.

 

  1. Az ajánlattételi felhívást az alábbi ajánlattevőknek kell megküldeni:

- Kuntej Rt., 5350 Tiszefüred, Igari u. 57.

- Jásztej Rt., 5130 Jászapáti, Juhász Máté út 3.

- Egertej Kft., 3300, Eger, Sas út 60.

 

  1. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során felmerülő egyéb dokumentumok aláírására. A polgármester jelen pontban meghatározott joga nem terjed ki a címben szereplő közbeszerzési eljárás tartalmának módosítására.

 

  1. A képviselő-testület a 3. pontban meghatározott tartalmi módosításnak tekinti különösen a közbeszerzési eljárásban (az ajánlattételi felhívásban) meghatározott szerződéses tárgyat, a szerződés mennyiségét, a szerződést biztosító mellékkötelezettségek típusát és mértékét, a bírálati szempontot (adott esetben az alszempontokat és a hozzá tartozó súlyszámokat) érintő módosítást.

 

  1. A képviselő-testület nem tekinti tartalmi módosításnak a 4. pontban felsorolt tartalmi elemeket nem érintő módosításokat, ide értve különösen a Közbeszerzések Tanácsának Szerkesztőbizottsága által kezdeményezett hiánypótlási eljárás miatt kötelezően módosítandó határidőket, vagy a pénzügyi, gazdasági, illetve a műszaki, szakmai alkalmassági feltételek körében meghatározott mennyiségi követelményeket.

 

Erről értesül:

  1. Palágyi Gábor polgármester

  2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

  3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

  4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

  

A határozat melléklete a kézi nyilvántartásban található. 

« Vissza
Vissza a főmenübe