292/2005. (VIII. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási I/a. és I/b. szennyvízöblözetet érintő beruházással összefüggő h
 

Módosította a 319/2005. (IX.14.) számú önkormányzati határozat.

 

292/2005. (VIII.25.)számú önkormányzati határozat

a kisújszállási I/a. és I/b. szennyvízöblözetet érintő beruházással összefüggő hitelfelvétel tárgyban meghirdetett egyszerű közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 263/2005. (VII.12.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. A képviselő-testület megállapítja, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárásban egy hitelintézet nyújtott be szabályszerűen ajánlatot az ajánlattételi felhívásban megadott határidőre (2005. augusztus 5.. 10.00 óra).

 

  • Ajánlattevő neve és székhelye: OTP és Kereskedelmi Bank Rt., 1051 Budapest, Nádor u. 16.

 

 

2. A képviselő-testület megállapítja, hogy az OTP és Kereskedelmi Bank Rt. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban és az ajánlattételi felhívásban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

3. A képviselő-testület megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője az OTP és Kereskedelmi Bank Rt., mivel az eljárásban kizárólag ő nyújtott be érvényes ajánlatot.

 

4.A képviselő-testület vállalja, hogy a hitel futamideje alatt a jelen eljárás során felvett hitel és járulékai visszafizetésének a mindenkori önkormányzati költségvetési rendeletbe történő betervezéséről és jóváhagyásáról külön határozatot hoz. A képviselő-testület ezzel kapcsolatban megállapítja, hogy az ajánlatba becsatolt - 2005.augusztus 30-án aláírásra kerülő - szerződéstervezet 5. pontjában meghatározott törlesztési ütemezés szerint az önkormányzat 2008. szeptember 15-étől (a türelmi idő lejártától) 2025. augusztus 31. -ig negyedévenként 826.087.- Ft törlesztő-részlet megfizetésére köteles.

 

5.A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. OTP és Kereskedelmi Bank Rt., 1051 Budapest

4. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

5. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya  

 
« Vissza
Vissza a főmenübe