32/2005. (I. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisbíró önkormányzati hírlevél előállítása és terjesztése tárgyban kiírt közbe

32/2005. (I.27.) számú önkormányzati határozat

a Kisbíró önkormányzati hírlevél előállítása és terjesztése tárgyban kiírt közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 290/2004.(XI.25.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy az Alföldi Nyomda Rt. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

 

Az Alföldi Nyomda Rt. által meghatározott ellenszolgáltatás összege:

 

nettó 1.304.348.- Ft.

+ 15 % ÁFA 195.652.- Ft.

Összesen (bruttó) 1.500.000.- Ft. 

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a Deák Sándorné egyéni vállalkozó által benyújtott ajánlat érvényes mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

 

nettó 2.300.708.- Ft.

+ 15 % ÁFA 575.177.- Ft.

Összesen (bruttó) 2.875.885.- Ft.

 

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a Farkas Zsolt egyéni vállalkozó által beadott ajánlat a Kbt. 88. § (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen, mivel az ajánlattevő az ajánlattételi felhívás VI.4. 15.) pontjában meghatározott feltételt - miszerint az ajánlattevőnek „Az ajánlat mindkét példányát cégszerű aláírással ellátva, számozással és minden információt tartalmazó oldalt az aláírási címpéldányon szereplő jogosult által szignálva kell a címzetthez eljuttatni" - nem teljesítette, ugyanis az ajánlat 4, 5, 8, 9, 12, 15, 17, 18, 19, és 20. oldala nincs az ajánlattevő kézjegyével ellátva (szignózva).

 

 

 

2/2

 

  1. Az 1.-3. pontokban foglaltak alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel két ajánlattevő érvényes, egy ajánlattevő pedig érvénytelen ajánlatot nyújtott be.

 

 

 

  1. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője az Alföldi Nyomda Rt. (4027 Debrecen, Böszörményi út 6.), mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és ajánlatában ő határozta meg a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

 

  1. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Alföldi Nyomda Rt.

3. Deák Sándorné egyéni vállalkozó

4. Farkas Zsolt egyéni vállalkozó

5. Polgármesteri Hivatal intézményi referense 

« Vissza
Vissza a főmenübe