96/2005. (III. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő parkosítására és egyes gyalogútja

96/2005. (III.24.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő parkosítására és egyes gyalogútjainak felújítására irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 62/2005.(II.24.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy az Mészáros Díszfaiskola Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

A Mészáros Díszfaiskola Kft. által meghatározott ellenszolgáltatás összege:

 

nettó 9.241.415.- Ft.

+ ÁFA 2.219.679.- Ft.

Összesen (bruttó) 11.461.094.- Ft.

  

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a KENARKISS Kft. által beadott ajánlat a Kbt. 88. § (1) bekezdés f) pontja alapján érvénytelen, mivel az ajánlattevő „egyéb módon nem felel meg az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek".

 

Az érvénytelenség okai:

 

  • az ajánlattevő nem nyújtotta be a pénzügyi és gazdasági alkalmasság igazolása körében az ajánlattételi felhívás III.2.1. pontjában megkövetelt, a Kbt. 66. § (1) bekezdés a) pontja szerinti banknyilatkozatot.

  • A műszaki és szakmai alkalmasság igazolása körében az ajánlattevő nem csatolta ajánlatához az ajánlattételi felhívás III.2.1. pontjában előírt

- referenciákról szóló listát,

- a tárgyi munka elvégzéséhez szükséges műszaki és technikai felszereltség ismertetését,

- a teljesítésbe bevonni kívánt szakembereinek felsorolását.

  • Az ajánlattételi felhívás VI.4.16. pontjában meghatározott formai követelmények körében:

- az ajánlattevő nem számozta ajánlatát, továbbá

- ajánlatának 5., 6., 8., 9., 10., 11., 12., és 13. oldalát nem szignózta.

  • Az ajánlattételi felhívás VI.4.8. pontja szerint az ajánlattevő köteles kifejezetten nyilatkozni alvállalkozó igénybe vételéről, de arról is, ha nem kíván alvállalkozót igénybe venni. Az ajánlattevő nem csatolta be az erre vonatkozó nyilatkozatot.

  • Az ajánlattételi felhívás VI.4.10) pontja alapján az ajánlatkérő érvénytelennek minősíti az ajánlatot, amennyiben az ajánlattevő által meghatározott ajánlati ár a nettó 10.000.000.- Forintot meghaladja. Az ajánlattevő által meghatározott ajánlati ár pedig 13.140.082.- Forint.

 

 

2/2

3. Az 1.-2. pontokban foglaltak alapján a Képviselő-testület megállapítja, hogy a jelen határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményes, mivel egy ajánlattevő érvényes, egy ajánlattevő pedig érvénytelen ajánlatot nyújtott be. 4. A közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a Mészáros Díszfaiskola Kft. (4028 Debrecen, Homok u. 6.), mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és nem nyújtottak be másik érvényes ajánlatot.

5. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Valamennyi ajánlattevő

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe