114/2005. (IV. 7.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található teniszpálya tulajdoni és k

Hatályon kívül helyezte a 359/2007. (X.30.) számú önkormányzati határozat. 

114/2005. (IV.7.) számú önkormányzati határozat

az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található teniszpálya tulajdoni és kezelői viszonyairól

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt megállapodás 1. számú mellékletében megjelölt teniszpályát a Kisújszállás SE Tenisz Szakosztálya kérelemére a Kisújszállás SE ingyenes, határozatlan idejű használatába adja.

A mellékelt megállapodás aláírására felhatalmazza a polgármestert.

 

2./ A képviselő-testület kötelezi az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő üzemeltetőjét a Vízmű Kft-t, hogy a mellékelt megállapodás 5./ pontjában megfogalmazottak részleteit a Kisújszállás SE-vel szerződésben rögzítse.

Határidő: 2005. április 30.

Felelős: 1./ pont esetében Palágyi Gábor polgármester

2./ pont esetében Vízmű Kft. ügyvezető-igazgatója

 

Erről értesül:

1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Papp Erika Magdolna alpolgármester

3./ Szepesi Gyula alpolgármester

4./ Polgármesteri Hivatal gazdálkodási osztálya

5./ Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

6./ Polgármesteri Hivatal intézményi referense

7./ Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő üzemeltetője

8./ Kisújszállás SE

 

A 114/2005. (IV.7.) számú önkormányzati határozat melléklete

Megállapodás

 

mely létrejött egyrészről a Kisújszállási Város Önkormányzata (képviselője: Palágyi Gábor) mint használatba adó, (továbbiakban: Önkormányzat), másrészről a Kisújszállási Sport Egyesület (képviselője: ……………..), mint használó (továbbiakban: Használó) között az alábbi feltételekkel:

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzat a Használó ingyenes és határozatlan idejű használatába adja az 1. számú mellékletben megjelölt területet sportcélú hasznosításra a 2. számú mellékletben felsorolt vagyontárgyakkal, felépítményekkel együtt.

 

2./ A Használó köteles az 1./ pont szerint használatba adott területet saját költségén folyamatosan karbantartani, és üzemeltetni, a fenntartással járó terheket viselni.

 

3./ Az 1. pont szerinti területen kialakítandó harmadik teniszpálya és egy könnyűszerkezetes kiszolgáló épület felépítéséhez az önkormányzat hozzájárul, a következő kikötésekkel:

- a vonatkozó jogszabályokat, helyi előírásokat a Használó betartja,

- az ingyenes használat a felépítmény átruházása, bérbe adása esetén az új tulajdonost, ill. bérlőt nem illeti meg,

- amennyiben a területre az önkormányzatnak szüksége lesz Használó az általa épített felépítményeket saját költségén elbontja és a területet üresen átadja az Önkormányzat részére.

 

4./ A 3./ pont szerinti, e szerződés megkötését követően a Használó által építetett felépítmények a Használó tulajdonába kerülnek. A föld tulajdonjoga az Önkormányzaté marad.

5./ A Használó köteles legalább egy teniszpályáját biztosítani az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő szezonális működési időszakában a fürdővendégek részére fürdővendégek által fizetendő használati díj ellenében. A használat részletes szabályait, a fürdővendégek által fizetendő használati díj megosztását, valamint a közüzemi díjak megosztását a Használó és az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő üzemeltetője külön megállapodásban rögzíti.

 

6./ Használó az 5./ pontban meghatározottakon túl a területet másnak bérbe, és - alkalmi használatot kivéve - használatba nem adhatja.

 

7./ E megállapodást a felek csak közös megegyezéssel módosíthatják.

 

8./ E megállapodást bármelyik fél felmondhatja 60 napos határidővel. Felmondás esetén a Használó köteles visszaállítani az eredeti állapotot és a területet a 2. számú melléklet szerinti felépítményekkel visszaszolgáltatni.

 

9./ Vitás kérdések megoldása esetén a felek kikötik a Karcagi Városi Bíróság kizárólagos illetékességét. A Felek kijelentik, hogy vitás kérdésekben kötelesek megpróbálni a vita tárgyalás útján történő rendezését.

 

10./ Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. ide vonatkozó rendelkezései irányadóak.

 

11./ Jelen magállapodást a Felek elolvasták, és mint akaratukkal mindenben egyezőt aláírták.

 

Kisújszállás, 2005. …………….........

 

 

…………………………….. ……………………………

Önkormányzat Használó

 

  

« Vissza
Vissza a főmenübe