163/2005. (IV. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási Táncsics utcai útépítés kivitelezőjének kiválasztására irányuló

163/2005. (IV.28.) számú önkormányzati határozat

a kisújszállási Táncsics utcai útépítés kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívásának a Közbeszerzések Tanácsa részére közzététel céljából történő megküldéséről

 

 

  1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárást jelen határozat mellékletét képező ajánlattételi felhívásnak a Közbeszerzések Tanácsa részére a Közbeszerzési Értesítőben való megjelentetés céljából történő megküldésével megindítja.

 

  1. A Képviselő-testület az ajánlattételi felhívás közzétételéhez szükséges, a Közbeszerzések Tanácsa számára fizetendő 112.000.-Ft + ÁFA = 140.000.-Ft, azaz Egyszáznegyvenezer forint szerkesztési díjat biztosítja.

 

  1. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során felmerülő egyéb dokumentumok aláírására. A polgármester jelen pontban meghatározott joga nem terjed ki a címben szereplő közbeszerzési eljárás tartalmának módosítására.

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

1. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

2. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

3. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

A határozat melléklete a manuális nyilvántartásban található. 

« Vissza
Vissza a főmenübe