211/2005. (VI. 8.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás Város I/a. és I/b. szennyvízöblözetében a szennyvízcsatorna-hálóz

211/2005. (VI.8.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás Város I/a. és I/b. szennyvízöblözetében a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése során felmerült kiegészítő építési munkák kivitelezése tárgyú közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 204/2005.(V.26.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a címben szereplő hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárásban ajánlattételre felkért CAEMENTÁRIUS Kft. az ajánlattételi felhívásban meghatározott határidőre szabályszerűen benyújtotta ajánlatát, melyet ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény 80. §-a szerint bontott fel.

 

2. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a CAEMENTÁRIUS Kft. ajánlata érvényes, mivel az ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban és az ajánlattételi felhívásban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek.

 

A CAEMENTÁRIUS Kft. által megajánlott ár:

 

nettó 23.741.000.- Ft

+ ..5.935.250.- Ft ÁFA

bruttó 29.676.250.- Ft

 

3. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárás eredményes és a CAEMENTÁRIUS Kft. által megajánlott árat a lefolytatott közbeszerzési tárgyaláson elhangzottak alapján elfogadja.

 

4. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a CAEMENTÁRIUS Kft.-vel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. CAEMENTÁRIUS Kft.

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe