233/2005. (VI. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: "A sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelése" című , HEFOP/2005/2.1.6. jelz

233/2005. (VI.30.) számú önkormányzati határozat

„A sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelése” című , HEFOP/2005/2.1.6. jelzésű pályázaton való részvétel támogatásáról

 

1. Kisújszállás város Önkormányzata támogatja, hogy a fenntartásában működő Városi Óvodai Intézmény, Arany János Általános Iskola, Kossuth Lajos Általános Iskola, Illéssy Sándor Szakközép- és Szakmunkásképző Iskola (2005. július 1-jétől Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola) és a Művelődési és Ifjúsági Központ konzorciumi partnerként csatlakozzon a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kádas György Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon által a „A sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelése”című, HEFOP/2005/2.1.6. jelzésű pályázati programhoz. Az önkormányzat saját erőt a pályázathoz nem biztosít.

 

 

2. az önkormányzat felhatalmazza Palágyi Gábor polgármestert és az érintett intézmények vezetőit arra, hogy az e határozat 1. pontjában megnevezett pályázathoz részükről szükséges dokumentumokat, illetve az A/9. és A/10. jelű pályázati mellékleteket (melyek e határozat 1- 2. sz. mellékletei) aláírják.

Felelősök: Palágyi Gábor polgármester és a felsorolt intézmények vezetői

Határidő: 2005. augusztus 15.  

3. Az önkormányzat megköszöni a Jász-Nagkun-Szolnok Megyei Kádas György Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthonnak az önkormányzatunk fenntartásában működő intézményekkel való együttműködését a pályázati programban, és eredményes munkát kíván ehhez a létrejövő konzorciumnak.

 

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Jász-Nagkun-Szolnok Megyei Kádas György Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon

3. Arany János Általános Iskola

4. Kossuth Lajos Általános Iskola

5. Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola

6. Művelődési és Ifjúsági Központ

7. Polgármesteri Hivatal intézményi referensek

 

A határozat melléklete a kézi nyilvántartásban található. 

« Vissza
Vissza a főmenübe