274/2005. (VIII. 3.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás Város IV. szennyvízöblözetében a szennyvízcsatorna-hálózat kiépít

274/2005. (VIII.3.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás Város IV. szennyvízöblözetében a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése tárgyú közbeszerzési eljárás megindítására

 

 

  1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárást jelen határozat mellékletét képező ajánlattételi felhívásnak a Közbeszerzések Tanácsának Szerkesztőbizottsága részére a Közbeszerzési Értesítőben való megjelentetés céljából történő megküldésével megindítja.

 

  1. A Képviselő-testület az ajánlattételi felhívás közzétételéhez szükséges, a Közbeszerzések Tanácsa számára fizetendő 104.000.-Ft + ÁFA = 130.000.-Ft, azaz százharmincezer forint szerkesztési díjat, valamint a közbeszerzési eljárásban felmerülő, a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény szerint az eljárás fajtájától függően kötelezően közzéteendő hirdetmények - például tájékoztató az eredményhirdetésről, a szerződés módosításáról, illetve a szerződés teljesítéséről - szerkesztési díjait biztosítja.

 

  1. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során felmerülő egyéb dokumentumok aláírására. A polgármester jelen pontban meghatározott joga nem terjed ki a címben szereplő közbeszerzési eljárás tartalmának módosítására.

 

  1. A Képviselő-testület a 3. pontban meghatározott tartalmi módosításnak tekinti különösen a közbeszerzési eljárásban (az ajánlattételi felhívásban) meghatározott szerződéses tárgyat, a szerződés mennyiségét, a szerződést biztosító mellékkötelezettségek típusát és mértékét, a bírálati szempontot (adott esetben az alszempontokat és a hozzá tartozó súlyszámokat) érintő módosítást.

 

  1. A Képviselő-testület nem tekinti tartalmi módosításnak a 4. pontban felsorolt tartalmi elemeket nem érintő módosításokat, ide értve különösen a Közbeszerzések Tanácsának Szerkesztőbizottsága által kezdeményezett hiánypótlási eljárás miatt kötelezően módosítandó határidőket, vagy a pénzügyi, gazdasági, illetve a műszaki, szakmai alkalmassági feltételek körében meghatározott mennyiségi követelményeket.

 

 

Erről értesül:

  1. Palágyi Gábor polgármester

  2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

  3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

  4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

Kmf.

 

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

 

Kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2005. augusztus 4.

 

 

/:Nagy Tünde:/

szervezési ügyintéző

1.

A 274/2005.(VIII.3.) számú önkormányzati határozat melléklete

 

  

 
KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 E-mail: ertesito@axelero.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu
 

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

 
Építési beruházás Építési koncesszió Árubeszerzés Szolgáltatás Szolgáltatási koncesszió
X    
A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma____________________ KÉ nyilvántartási szám_________________________________

 

I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ 

I.1) Az ajánlatkérő hivatalos megnevezése és címe

 

Szervezet Kisújszállás Városi Önkormányzat
Címzett Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály
Cím Szabadság tér 1.
Postai irányítószám 5310
Város/Község Kisújszállás
Ország Magyarország
Telefon 06 59/520-243
Telefax 06 59/321-139
E-mail muszak@kisujszallas.hu
Internet cím (URL)

 

 

2.

 

I.2) További információk a következő címen szerezhetők be

Azonos az I.1) pontban megadottal X

I.3) A dokumentáció a következő címen szerezhető be

Azonos az I.1) pontban megadottal X

I.4) Az ajánlatokat/részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani

Azonos az I.1) pontban megadottal X

II. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS TÁRGYA

II.1) Meghatározás

II.1.1) Építési beruházásra irányuló szerződés

Kivitelezés  Tervezés és kivitelezés X Kivitelezés, bármilyen

eszközzel,módon, 

az ajánlatérő által meghatározott

követelményeknek megfelelően

 

Építési koncesszió 

II.1.4) Az eljárás keretmegállapodás megkötésére irányul-e?

NEM X IGEN 

 

II.1.5) Az ajánlatkérő által a szerződéshez rendelt elnevezés * 

II.1.6) A szerződés meghatározása/tárgya

Építési vállalkozói szerződés Kisújszállás Város IV. szennyvízöblözetében a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítésére.

 

II.1.7) A teljesítés helye

Kisújszállás belterületén a IV. szennyvízöblözetben.

NUTS-kód *  

II.1.8) Nómenklatúra

II.1.8.1) Közös Közbeszerzési Szójegyzék (CPV)

 
Fő szójegyzék
Kiegészítő szójegyzék
Fő tárgy
45.23.24.00-6
 
 
 
 
 

 

 

3.

 

II.1.9) Részekre történő ajánlattétel

NEM X IGEN 

Ajánlatok benyújthatók: egy részre  több részre  valamennyi részre

II.1.10) Elfogadhatók-e változatok (alternatív ajánlatok)?

NEM X IGEN 

II.2) A szerződés szerinti mennyiség

II.2.1) Teljes mennyiség  

  • 3621 fm DN 200 mm KG-PVC gravitációs vezeték kiépítése, 48 db tisztítóaknával és 20 db tisztítóidommal,

  • 1630,6 fm DN 150 mm KG-PVC házi bekötővezeték kiépítése, 2 db átemelő és a befogadói,

  • 712 fm DN 150 mm KM-PVC anyagú szennyvíz nyomócső kiépítése,

  • 560 fm DN 100 mm nyomócső,

128 fm DN 200 mm gravitációs vezeték,

222 fm 63 mm nyomócső,

70 fm házi bekötővezeték,

10 db házi átemelő vezeték,

1 db átemelő 30 m3 / d mennyiségre

tervezése, engedélyeztetése és kiépítése.

 

II.2.2) Vételi jog: - 

II.3) A szerződés időtartama vagy a befejezés, a teljesítés határideje

Kezdés 2005.10.17. és befejezés 2006.11.30. 

III. SZAKASZ: JOGI, GAZDASÁGI, PÉNZÜGYI ÉS MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

 

III.1) A szerződésre vonatkozó feltételek  

III.1.1) A szerződést biztosító mellékkötelezettségek

  • Késedelmi és meghiúsulási kötbér, a késedelmi kötbér napi mértéke minimum 30.000.-, azaz harmincezer forint, de maximális mértéke a szerződés szerinti összeg 20 %-a, a meghiúsulási kötbér mértéke a teljes nettó szerződéses ár minimum 5 %-a.

 

4.

 

  • Az ajánlatkérő 1 000 000, azaz egymillió forint összegű jóteljesítési biztosíték kötelező nyújtását írja elő, melyet Kisújszállás Város Önkormányzata OTP Bank Rt. kisújszállási fiókjánál vezetett 11745080-15408710-00000000 számú számlájára történő átutalással, vagy az ajánlatkérő mint kedvezményezett nevére kiállított, feltétel nélküli

bankgaranciával teljesíthető azzal, hogy a bankgarancia lejártának legkorábbi időpontja az utó-felülvizsgálati eljárás befejezésének időpontjával megegyező lehet. A jóteljesítési biztosítékot legkésőbb a szerződéskötés időpontjában kell az ajánlattevő rendelkezésére bocsátani.

 

III.1.2) Fő finanszírozási és fizetési feltételek és/vagy hivatkozás a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekre A beárazott költségvetési kiírások összesített értéke alapján az ajánlati ár (szerződéses ár) egyösszegű átalányár. Az ajánlatkérő előleget nem ad. Az ajánlattevő a kivitelezési ütemtervnek megfelelően, az igazolt teljesítést követően két részszámla és végszámla (a 2006. évben) benyújtására jogosult azzal, hogy a végszámlát csak a műszaki átadás-átvételi eljárás sikeres lefolytatása után nyújthatja be 2006-ban. A részszámlák készültségi foknak megfelelő százalékos mértékben kerülhetnek kiállításra. Az ajánlatkérő az igazolt számlákat azok kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással egyenlíti ki.

 

III.1.3) A közös ajánlatot tevő nyertesek által létrehozandó gazdasági társaság, illetve jogi személy

Nem

III.2) Részvételi feltételek 

III.2.1) Az ajánlattevő/részvételre jelentkező személyes helyzetére vonatkozó adatok (kizáró okok), továbbá a minimálisan megkövetelt pénzügyi és gazdasági, valamint műszaki, illetve szakmai alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok, az alkalmasságot kizáró tényezők

Kizáró okok:

  • Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, illetve alvállalkozó, akivel szemben a Kbt. 60.§ (1) bekezdés a)-g) pontjaiban meghatározott kizáró okok állnak fenn,

  • az eljárásból kizárásra kerül az az ajánlattevő, valamint a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó is, aki a Kbt. 62. § (1) bekezdésének a)-b) pontjai hatálya alá esik.

Pénzügyi és gazdasági alkalmassági feltételek:

Alkalmatlan az ajánlattevő, illetve a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, ha a

5.

pénzügyi intézménytől származó igazolás alapján megállapítható, hogy számláján a nyilatkozat kiadása napját megelőző (2004) évben 90 napot meghaladó sorban állás volt.

Műszaki és szakmai alkalmasság:

  • Alkalmatlan az ajánlattevő, illetve a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, ha a közbeszerzés tárgya szerinti beruházás vezetésével megbízott szakembere, valamint a szerződés teljesítése során a munkák helyszíni irányításáért felelős műszaki vezető nem rendelkezik az 51/2000. (VIII.9.) FVM-GM-KöVIM rendeletben foglaltak szerint „A kategóriás” szakirányú végzettséggel , és legalább 3 éves felelős műszaki vezetői gyakorlattal, illetve nem szerepel a felelős műszaki vezetői névjegyzékben.

  • Alkalmatlan az ajánlattevő, illetve a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, ha az előző két gazdasági év (2003, 2004) legjelentősebb, jelen közbeszerzés tárgyával azonos, vagy hasonló, saját kivitelezésben elvégzett építési beruházásait nem ismerteti és az ezekről szóló, a korábbi megrendelő által kiállított, a Kbt. 68. § (2) bekezdésében meghatározottak szerinti (ellenszolgáltatás összege, teljesítés ideje, helye, teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e) pozitív referencia igazolást nem csatolja. Az ajánlatkérő hasonló beruházásnak tekinti a valamely önkormányzat belterületén, legalább 2500 fm hosszban végzett szennyvízcsatorna-építést.

  • Alkalmatlan az ajánlattevő, ha a jelzett időszakban (2003., 2004.) nem rendelkezik legalább 1 minimum bruttó 150 millió Forint értékű, sikeres műszaki átadás-átvétellel lezárult, befejezett szennyvízcsatorna-építési referenciával.

  • Alkalmatlan az ajánlattevő, illetve a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, ha nem rendelkezik a tárgyi munka elvégzéséhez minimálisan szükséges műszaki és technikai felszereltséggel: legalább 2 db árokásó és 2 db minirakodó.

 

III.2.1.1) Jogi helyzet (kizáró okok) - a megkövetelt igazolási mód

Az ajánlattevőnek és a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak a Kbt. 63. § (1)-(3), valamint (5) bekezdése szerint kell igazolnia, illetve írásban nyilatkoznia, hogy nem tartozik a Kbt. 60. § (1) bekezdés a)-g) pontjainak hatálya alá.

 

 

 

 

6.

 

III.2.1.2) Pénzügyi és gazdasági alkalmasság - a megkövetelt igazolási mód

 

- Az ajánlattevő, illetve a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó valamennyi számlavezető pénzintézetétől származó, az ajánlattételi határidő lejárta előtti 90.

napnál nem régebbi, a Kbt. 66.§ (1) bekezdés a) pontja szerinti nyilatkozatot köteles benyújtani. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell legalább:

a) mióta vezeti bankszámláját, bankszámláit,

b) a számláin az elmúlt (2004.) gazdasági évben volt-e sorban állás, ha igen, milyen időtartamban.

Amennyiben az adott pénzintézet 1 évnél rövidebb ideje vezeti a számlát, az ajánlattevőnek, illetve a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak be kell szerezni és csatolni kell a korábbi számlavezető pénzintézet nyilatkozatát is a jelzett időszakra vonatkozóan.

 

III.2.1.3) Műszaki, illetve szakmai alkalmasság - a megkövetelt igazolási mód

-Az ajánlattevő a Kbt 67.§ (2) bekezdésének a) - c) pontja szerinti igazolásokat köteles benyújtani:

  • a Kbt 67.§ (2) bekezdésének a) pontja szerint az előző két gazdasági év (2003, 2004) legjelentősebb építési beruházásainak ismertetése, amelyet a Kbt. 68. § (2) bekezdésében meghatározottak szerint kell igazolni.

  • a Kbt. 67. § (2) b) pontja szerint a teljesítéshez rendelkezésre álló eszközök, berendezések, illetőleg műszaki felszereltség leírása.

  • a Kbt. 67. § (2) c) pontja szerint az ajánlattevő, illetőleg vezető tisztségviselői végzettségének és képzettségének ismertetése, és különösen azon személyek végzettségének és képzettségének ismertetése, akik az építési beruházás teljesítéséért felelősek.

 

III.3) Szolgáltatás megrendelésre irányuló szerződésekre vonatkozó különleges feltételek -

III.3.1) A szolgáltatás teljesítése egy bizonyos foglalkozáshoz (képzettséghez) van-e kötve? -

III.3.2) A szervezeteknek közölniük kell-e a szolgáltatás teljesítésében személyesen közreműködő természetes személyek nevét és képzettségét? -

IV. SZAKASZ: ELJÁRÁS

 

7.

 

IV.1) az eljárás fajtája  

  

IV.1.1) A közbeszerzési törvény VI. fejezete szerinti eljárás esetén

Nyílt X Gyorsított meghívásos 

Meghívásos  Gyorsított tárgyalásos 

Tárgyalásos 

 

IV.1.5) Az adott szerződésre vonatkozó korábbi közzététel -

IV.1.5.1) Az adott szerződésre vonatkozó előzetes összesített tájékoztató-

IV.1.6) Az ajánlattételre felhívandó jelentkezők létszáma vagy keretszáma

IV.2) Bírálati szempontok  

(A) A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

vagy:

(B) Az összességében legelőnyösebb ajánlat X

B 1) a következő részszempontok és súlyszámok alapján

 

1 .Teljes bruttó ajánlati ár (Ft)

súlyszám 70

2. A teljesítési határidő (a szerződéskötés napjától számítva hetekben)

súlyszám 10

3. Többletgaranciák vállalása

súlyszám 20

- késedelmi kötbér (nap/Ft) 10

- meghiúsulási kötbér (nettó vállalási ár százalékában) 5

- jótállás (hónapokban) 5

 

IV.3) Adminisztratív információk 

IV.3.1) Az ajánlatkérő által az aktához rendelt hivatkozási szám*

IV.3.2) A dokumentáció beszerzésének feltételei

A dokumentáció beszerzésének határideje 2005.10.04.

Időpont 10.00 óra

Ár 40.000.-Ft + ÁFA = 50.000.- Ft, azaz ötvenezer forint

Pénznem : Forint

8.

A fizetés feltételei és módja : készpénzben, az ajánlatkérő pénztárába történő befizetéssel, vagy az ajánlatkérőnek az OTP és Kereskedelmi Bank Rt.-nél vezetett 11745080-15408710 számú bankszámlájára történő átutalással. A pénzt személyesen munkanapokon: hétfőn, kedden, pénteken 10-12 óráig, szerdán 10-

12 és 13-16 óráig lehet az ajánlatkérő pénztárába befizetni, csütörtökön a pénztár zárva tart.

 

A dokumentáció rendelkezésre bocsátásának módja: A dokumentáció átvehető Kisújszállás Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Műszaki Osztályán (5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1., 21. szoba), átutalással történő befizetés esetén az ajánlatkérő a dokumentációt a pénz beérkezését követő két napon belül postázza az ajánlattevőknek. Személyesen a dokumentáció munkanapokon a megjelölt irodában hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-12 óráig vehető át. 

IV.3.3) Az ajánlattételi határidő vagy a részvételi határidő

2005.10.04. Időpont 10.00 óra

IV.3.4) Az ajánlattételi felhívás megküldése a kiválasztott jelentkezők részére -

 

IV.3.5) Az(ok) a nyelv(ek), amely(ek)en az ajánlatok vagy a részvételi jelentkezések benyújthatók

magyar

 

IV.3.6) Az ajánlati kötöttség minimális időtartama

2 hónap (az ajánlattételi határidő lejártától számítva)

 

IV.3.7) Az ajánlatok vagy a részvételi jelentkezések felbontásának feltételei

IV.3.7.1) Az ajánlatok vagy a részvételi jelentkezések felbontásán jelenlétre jogosult személyek

A Kbt. 80. § (2) bekezdésében meghatározott személyek.

IV.3.7.2) Dátum, időpont, hely

Dátum 2005.10.04. Időpont: 10.00 óra

Hely: Kisújszállás Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala, 25-ös terem

9.

VI. SZAKASZ: EGYÉB INFORMÁCIÓK

VI.1) A hirdetmény nem kötelező jellegű?

NEM X IGEN 

 

VI.2) Adott esetben kérjük feltüntetni, hogy a közbeszerzés ismétlődő jellegű-e és a további hirdetmények közzétételének tervezett idejét -

 

VI.3) A szerződés EU-alapokból finanszírozott projekttel/programmal kapcsolatos?

NEM X IGEN 

 

VI.4) Egyéb információk

1) A hiánypótlás lehetősége vagy annak kizárása: a hiánypótlás lehetősége kizárva

2) Nyílt eljárás esetén az eredményhirdetés időpontja és a szerződéskötés tervezett időpontja:

eredményhirdetés időpontja: 2005. 10.07. (péntek) 11.00 óra

szerződéskötés tervezett időpontja: 2005. 10.17. (hétfő) 11 óra

3) A két szakaszból álló eljárások esetén a részvételi szakasz eredményhirdetési időpontja -

4. Az ajánlatkérő közli az ajánlattevőkkel, hogy a közbeszerzés tárgya szerinti beruházást hazai pályázati forrásból valósítja meg. A támogatás iránti kérelem sikeres volt, azonban a forrás két évre ütemezetten áll az ajánlatkérő rendelkezésére. Ennek megfelelően az ajánlatkérő az ellenszolgáltatást a jelen felhívás III.1.2 pontjában meghatározottak szerint teljesíti.

  1. A jelen ajánlattételi felhívás III. 2) pontjában meghatározott részvételi feltételek vonatkozásában az ajánlattevőnek és a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozójának a kizáró okok hiányát és a pénzügyi-gazdasági alkalmasságot külön-külön kell igazolni, a műszaki-szakmai alkalmasságot elegendő együttesen igazolni, illetve teljesíteni azzal, hogy az ajánlattevő által a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozók alkalmasságát igazoló dokumentumokat is az ajánlatban kell megadni.

 

 

 

 

 

10.

 

  1. Az ajánlatkérő kiköti, hogy az 5) pontban meghatározott igazolások nem lehetnek az ajánlattételi határidő lejártának napját megelőző 90. napnál korábbiak.

  2. Az ajánlatkérő ajánlati biztosíték adását nem írja elő.

  3. Az ajánlattevő köteles kifejezetten nyilatkozni arról, hogy a teljesítésbe kíván-e bevonni a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozót, de arról is, ha nem kíván ilyen alvállalkozót igénybe venni.

  4. A dokumentáció ajánlattevő általi megvásárlása az eljárásban való részvétel feltétele. A dokumentáció nem ruházható át.

  5. Az ajánlat érvénytelen, ha a beszerzés tárgyát képező tevékenység az ajánlattevő jogszerűen bejegyzett tevékenységi körében nem szerepel.

  6. Az ajánlattevők kötelesek az ajánlattételi határidő lejártának napját megelőző 90. napnál nem régebbi cégkivonatot az ajánlatba becsatolni.

  7. Az ajánlatkérő kiköti, hogy az eljárás nyertesének visszalépése esetén a szerződést a második legjobb érvényes ajánlatot benyújtó ajánlattevővel köti meg.

  8. Az ajánlathoz csatolni kell az ajánlattételi felhívással és a dokumentációval összhangban elkészített pénzügyi és műszaki ütemtervet.

  9. Az ajánlathoz csatolni kell továbbá a beárazott és tételes költségvetést.

  10. Az ajánlatot és az ajánlatba foglalt nyilatkozatokat az ajánlattevő nevében kötelezettségvállalásra jogosult személynek kell aláírnia.

  11. A vállalt jótállási időt hónapokban kell az ajánlatban megadni. Az ajánlattevő által vállalt jótállási idő nem lehet 36 hónapnál rövidebb, de nem haladhatja meg a 120 hónapot.

  12. Az ajánlattevőnek csatolnia kell szándéknyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy az eljárás megnyerése esetén teljes körű felelősségbiztosítást köt a közbeszerzés tárgyára vonatkozóan.(Kbt. 306.§ (2) bek. alapján)

  13. Az ajánlattevő köteles a kitöltött szerződéstervezetet az ajánlatba becsatolni.

  14. Az ajánlat első oldalának kötelező tartalma az ajánlat tárgyának megjelölése és az ajánlattevőre vonatkozó alábbi adatok:

- Az ajánlat tárgya

- Az ajánlattevő neve

- Az ajánlattevő székhelye

- Az ajánlattevő levelezési címe

- Telefonszám, telefaxszám, e-mail

- Számlavezető bank megnevezése

- Bankszámlaszám

- Adószám

  • Vezető neve

 

 

11.

 

- Az eljárásban jogosult képviselőjének neve

  • Cégszerű aláírás

 
  1. Az ajánlat második oldala (a dokumentáció részét képező Ajánlati/Felolvasó lap) kell, hogy tartalmazza az ajánlattevő kifejezett nyilatkozatát arról, hogy a felhívásban és a dokumentációban foglalt feltételeket teljes körűen elfogadja, valamint a Kbt. 80. § (3) bekezdése alapján kötelezően ismertetendő azon számszerűsíthető adatokat, amelyek a bírálati szempont (részszempontok) alapján értékelésre kerülnek A nyilatkozatot cégszerűen alá kell írni.

  2. Az ajánlattevő köteles az ajánlattétel során figyelembe venni a jelen ajánlattételi felhívás mellett a dokumentáció és szerződéstervezet, valamint a Kbt. rendelkezéseit is!

  3. Az ajánlatok értékelésének módszere: az ajánlatok részszempontok szerinti tartalmi elemeire adható pontszám 1-10, amely minden részszempont esetében azonos. A legjobb tartalmi elem kapja a 10 pontot, a többi pontszám arányosítással kerül megállapításra. Az így meghatározott pontok a súlyszámokkal szorzásra, majd részszempontonként összeadásra kerülnek. Az az ajánlat lesz az összességében legelőnyösebb, amelynek összpontszáma a legnagyobb.

  4. Az ajánlatkérő a Kbt. 13.§ (4) bekezdése alapján felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az alkalmassági követelményeket a minősített ajánlattevők jegyzékéhez képest szigorúbban határozta meg.

  5. Az ajánlatok benyújtásával kapcsolatos formai előírások: Az ajánlatokat 2 példányban (egy eredeti és egy másolati példányban, az eredeti megjelölésével) zárt, sérülésmentes borítékban kell benyújtani. Az ajánlatokat tartalmazó borítékra rá kell írni a „IV. szennyvízöblözet-Kisújszállás” jeligét, valamint a „2005.10.04. 10.00 óráig nem bontható fel” feliratot! Az ajánlat mindkét példányát cégszerű aláírással ellátva, számozással és minden információt tartalmazó oldalt az eljárásban az sajánlattevő képviseletére jogosult által szignálva, tartalomjegyzékkel együtt kell a címzetthez eljuttatni. Amennyiben az eredeti és a másolati példány eltérnek egymástól, az eredetiként megjelölt példányban foglaltak az irányadók.

 

 

VI.5) E hirdetmény feladásának dátuma 2005.08.08.   

 

 

  

« Vissza
Vissza a főmenübe