18/2006. (I. 26.) önkormányzati határozat
Tárgy: a 2006. januári nagy mennyiségű esőzés okozta többletkiadás vis maior keretből t
 

18/2006. (I.26.) számú önkormányzati határozat

a 2006. januári nagy mennyiségű esőzés okozta többletkiadás vis maior keretből történő támogatásáról

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a település egészét érintő lakott területen 2006. januári nagy mennyiségű esőzés által okozott többletkiadás fedezetére - mivel az önkormányzat a vis maior helyzetét saját forrásból nem tudja feloldani és a felmerült többletköltség finanszírozása saját erejéből nem megoldható, ezért - a Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Igazgatóságához céljellegű decentralizált alap vis maior keretére támogatási kérelmet nyújt be.

A képviselő-testület a fenti káreseményhez kapcsolódó biztosítással nem rendelkezik.

 

2. Az önkormányzat a pályázat benyújtásához az 1., 2. és 3. számú mellékletek szerinti nyilatkozatokat teszi.

 

3. Az önkormányzat felhatalmazza a polgármestert - a szükséges mellékletekkel együtt - a kérelem benyújtására.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2006. február 28.

  

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

A 18/2006.(I.26.) sz. önkormányzati határozat 1. számú melléklete 

 

 

 

NYILATKOZAT

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzata nyilatkozik, hogy a káresemény elhárítási munkáinak tervezett befejezési határideje: 2006. március 31.

 

Kisújszállás, 2006…………………..

/:Palágyi Gábor:/

polgármester

 

A 18/2006.(I.26.) sz. önkormányzati határozat 2. számú melléklete 

 
Nyilatkozat szövege
Cégszerű aláírások
 
Kijelentem, hogy a pályázatban foglalt adatok, információk és dokumentumok teljes körűek, valódiak és hitelesek, valamint ebben a tárgyban pályázatot korábban és máshol nem nyújtottam be. /Ha igen, akkor jelölje meg, hogy hová !/ ..............................................................................................................
P.H.
 
Tudomásul veszem, hogy 60 napon túli köztartozás esetén annak megfizetéséig a támogatás nem illet meg, az esedékes támogatások folyósítása a 217/1998. (XII.30.) Korm. r. 92.§ (5) bekezdése szerint felfüggesztésre kerül, illetve az Áht. 13/A. §-ának (6) bekezdése alapján az esedékes támogatás a köztartozások megfizetése érdekében - a támogatás ellenében vállalt kötelezettségeket nem érintő módon - visszatartásra kerülhet.
P.H.
 
 
Hozzájárulok, hogy a köztartozások - az Áht. 13/A. § (4) bekezdésében és a 217/1998.(XII.30.) Korm. r. 92. § (4) bekezdésében foglaltak szerinti - figyelemmel kisérése céljából adószámomat vagy adóazonosító jelemet, társadalombiztosítási azonosító jelemet, társadalombiztosítási folyószámla számomat a MÁK, illetve a támogatást nyújtó szerv felhasználhatja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez.
P.H.
 
Tudomásul veszem, hogy a támogatás kedvezményezettjének megnevezése, a támogatás tárgya, a támogatás összege, a támogatott program megvalósítási helye a rendeletben szabályozott módon nyilvánosságra hoztató.
P.H.
 
Az államháztartás alrendszereiből folyósított támogatásból eredő lejárt és ki nem egyenlített tartozásom nincs.
P.H.
 
Hozzájárulok a pályázat szabályszerűségének és a támogatás rendeltetésszerű felhasználásának jogszabályban és a pályázati kiírásban meghatározott szervek által történő ellenőrzéséhez.
P.H.
 
Bejelentési kötelezettségem van a pályázat elbírálásáig, illetve a támogatási szerződés lejártáig, ha ellenem csőd-, vagy felszámolási eljárás indul.
P.H.
8.
Hozzájárulok, hogy a MÁK keretében működő, alapvetően pénzügyi szemléletű megfigyelő rendszer, az OTMR a jogszabályban meghatározott jogosultak döntéshozók, előirányzat kezelők, Monitoring Bizottságok számára hozzáférési lehetőséget biztosíthasson a pénzügyi adatbázishoz.
P.H.

 

 

 

A 18/2006.(I.26.) sz. önkormányzati határozat 3. számú melléklete

 

 

NYILATKOZAT

 

 

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzata nyilatkozik arról, hogy a támogatással nem jön létre új létesítmény, a már meglévő létesítmény működtetésének fedezetét az önkormányzat saját forrásból biztosítja.

 

Kisújszállás, 2006…………………..

/:Palágyi Gábor:/

polgármester

 

 

 

  
« Vissza
Vissza a főmenübe