24/2006. (II. 13.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállás, Rákóczi u. 3. szám alatti 143/2/F/1 hrsz-ú Alapfokú Művészetokta
 

24/2006.(II.13.) számú önkormányzati határozat

a Kisújszállás, Rákóczi u. 3. szám alatti 143/2/F/1 hrsz-ú Alapfokú Művészetoktatási Intézmény akadálymentesítésére

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a

 

1./ az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium megbízásából a Fogyatékosok Esélye Közalapítvány által meghirdetett „A KÖZSZOLGÁLTATÁSOKHOZ VALÓ EGYENLŐ ESÉLYŰ HOZZÁFÉRÉS Önkormányzati tulajdonban vagy kezelésben lévő középületek, illetve önkormányzati alapfunkciók közé tartozó feladatokat betöltő középületek akadálymentesítése” című programra pályázatot nyújt be, a Kisújszállás, Rákóczi u. 3. szám alatti 143/2/F/1 hrsz-ú Alapfokú Művészetoktatási Intézmény épületének akadálymentesítésére. Az igényelt támogatás (a beruházás 65%-a) 2.500.000.-Ft.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Határidő: 2006. február 28.

 

2./ Az akadálymenetesítés saját forrásaként, a beruházási költség 35%-át, 1.346.000.-Ft-ot 2006. évi költségvetésében az alábbiak szerint biztosítja:

Megnevezés
Pályázati összeg
Saját erő
Tervkészítés és költségvetés készítés
156.000
84.000
Kivitelezési költség
2.250.000
1.212.000
Műszaki ellenőrzés
94.000
50.000
Összesen:
2.500.000
1.346.000
 

 

3./ A pályázat benyújtásához szükséges 10.000.-Ft pályázati díjat a 2006. évi költségvetésében biztosítja.

 

4./ A tervdokumentáció és a tételes költségvetés elkészítésével megbízza Rácz Lajos tervezőt, dokumentációk elkészítésére bruttó 240.000.-Ft vállalási díj ellenében megbízási szerződést köt a vállalkozóval. A megbízási szerződés aláírására felhatalmazza a polgármestert.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2006. február 14.

 

2/2

 

5./ A képviselő-testület a határozathoz mellékelt a pályázat, 4.; 5.1.; 5.2.;5.3.; 5.4.; 5.5.; és 5.6. számú mellékleteit képező nyilatkozatok aláírására és a pályázat benyújtására felhatalmazza a polgármestert.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Határidő: 2006. február 24.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Polgármesteri Hivatal gazdálkodási osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

 

Kmf.

Palágyi Gábor s.k. Dr. Kittlinger Ilona s.k.

polgármester címzetes főjegyző

 

Kivonat hiteléül:

Kisújszállás, 2006. február 14.

 

 

(:Kacsó Sándorné:)

aljegyző

 

Melléklet a 24/2006. (II.13.) számú önkormányzati határozathoz

4. FELHATALMAZÁS AZONNALI BESZEDÉSI MEGBÍZÁS ALKALMAZÁSÁRA

 

Alulírott Palágyi Gábor (név), mint Kisújszállás Város Önkormányzata 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. (szervezet neve, címe) meghatalmazott képviselője az alábbi pénzintézet(ek)nél [bank(ok)nál] vezetett bankszámlára vonatkozóan ezennel felhatalmazom a Magyar Államkincstárt, hogy a Fogyatékosok Esélye Közalapítvánnyal akadálymentesítési támogatás elnyerésére kötött támogatási szerződésben a támogatás igénybevételének feltételéül vállalt kötelezettségem megszegése, illetve nem teljesítése miatt visszavont támogatás és büntetőkamatai megfizetésére irányuló követelést a Magyar Államkincstárnál vezetett 10032000-00282613 számú lebonyolítási számla javára "azonnali beszedési megbízás" alkalmazásával érvényesítse.

 

[Pénzintézet(ek) felsorolása:]

 

Bank: OTP Bank Rt. Kisújszállási Fiók

Számlaszám: 11745080-15408710-00000000

 

Kijelentem, hogy más pénzintézetnél (banknál) nem rendelkezem bankszámlával és egyúttal vállalom, hogy a felsorolt bankszámlák megszüntetéséről, vagy újabb bankszámlák megnyitásáról haladéktalanul értesítem a Magyar Államkincstárt.

 

 

Kelt: Kisújszállás, 2006. február hó ………… nap

 

P.H.

 

………………………….

Aláírás

Záradék:

A ............................... (pénzintézet megnevezése) tudomásul veszi, hogy e nyilatkozattal kiadott felhatalmazás csak a Magyar Államkincstár tudtával és hozzájárulásával vonható vissza.

Kijelentjük, hogy a felhatalmazó levél aláírása az általunk nyilvántartott formában és módon történt, amelyért felelősséget vállalunk. A fenti felhatalmazó levelet, mint a kedvezményezett számlavezető pénzintézete, nyilvántartásba vettük.

 

Kelt:…………………….., 2006. …………….. hó ………… nap

 

………………………….

Pénzintézet

 

2

5. NYILATKOZATOK  

5.1. számú nyilatkozat
 

Alulírott Palágyi Gábor (név), mint Kisújszállás Város Önkormányzata 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. (szervezet neve, címe) meghatalmazott képviselője büntetőjogi felelősségem tudatában az alábbiakról nyilatkozom.

 

5.1.1. A fent nevezett szervezetnek nincs esedékessé vált és meg nem fizetett köztartozása.

 

5.1.2. Tudomásul veszem, hogy 60 napon túli köztartozás esetén a szervezetet támogatás nem illeti meg, illetve az esedékes támogatás folyósítása felfüggesztésre kerül, és az esedékes támogatás a köztartozások megfizetése érdekében - a támogatás ellenében vállalt kötelezettségeket nem érintő módon - visszatartásra illetve a köztartozást követelő állami szerveknek átutalásra kerül.

 

5.1.3. Hozzájárulok ahhoz, hogy a Közalapítvány a nyilatkozat valóságtartalmának igazolását kérje az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény (a továbbiakban: Áht.) 18/C. §-ának (13)-(15) bekezdésében meghatározott eljárásban.

 

Kelt: Kisújszállás, 2006. február hó ………… nap

P.H.

………………………….

Aláírás

 

5.2. számú nyilatkozat
 

Alulírott Palágyi Gábor (név), mint Kisújszállás Város Önkormányzata 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1.(szervezet neve, címe) meghatalmazott képviselője büntetőjogi felelősségem tudatában az alábbiakról nyilatkozom.

 

5.2.1. Jogi személy és jogi személyiség nélküli gazdasági társaság esetén nem áll csőd-, felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt, és nincs ellene folyamatban a működését ellehetetlenítő végrehajtási eljárás.

 

Kelt: Kisújszállás, 2006. február hó ………… nap

P.H.

………………………….

Aláírás

5.2.2. Természetes személy esetén nem áll végrehajtási eljárás alatt.

 

Kelt: Kisújszállás, 2006. február hó ………… nap

P.H.

………………………….

Aláírás

 

3

 

 

5.3. számú nyilatkozat
 

Alulírott Palágyi Gábor (név), mint Kisújszállás, Város Önkormányzata 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. (szervezet neve, címe) meghatalmazott képviselője büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, hogy szervezetünk a tárgyévet megelőző 5 évben kapott támogatásokkal elszámolt / határidőre el fog számolni*.

 

 

Kelt: Kisújszállás, 2006. február hó ………… nap

 

P.H.

………………………….

Aláírás

*A megfelelőt kérjük aláhúzni!

  

5.4. számú nyilatkozat

 

Alulírott Palágyi Gábor (név), mint Kisújszállás Város Önkormányzata 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. (szervezet neve, címe) meghatalmazott képviselője büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, hogy szervezetünk az alább felsorolt akadálymentesítésre fordítható támogatásokat kapta*.

1. az Ámr. Hatálya alá tartozó előirányzatokból,

2. jogszabályok alapján igényelve (ideértve a területfejlesztési tanácsok rendelkezési jogkörében eldöntött támogatásokat is),

3. államközi szerződések alapján külföldi segélyekből.

 

 

A támogatás forrása
A támogatás tartalma
A támogatás összege
A támogatás dátuma
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kelt: Kisújszállás, 2006. február hó ………… nap

 

P.H.

………………………….

Aláírás

*.Amennyiben nem kaptak támogatást, úgy kérjük a táblázatot áthúzni!

 

4

 

5.5. számú nyilatkozat
 

Alulírott Palágyi Gábor (név), mint Kisújszállás Város Önkormányzata 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. (szervezet neve, címe) meghatalmazott képviselője büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, hogy a jelen pályázatban az általam képviselt intézmény/szervezet a pályázatban megjelent, Közalapítványtól igényelt támogatás tekintetében

 

nem alanya az ÁFÁ-nak, általános forgalmi adó visszaigénylésére nem jogosult, és az 1992. évi LXXIV. Törvény 71. §-a alapján sem jogosult ÁFA-visszatérítésre

igen / nem (megfelelő szó aláhúzandó)

 

alanya az ÁFÁ-nak, általános forgalmi adó visszaigénylésére jogosult, és/vagy az 1992. évi LXXIV. Törvény 71. §-a alapján jogosult ÁFA-visszatérítésre. Ennek megfelelően a támogatás összegét kizárólag nettó összegre igényli és arra is használja fel.

igen / nem (megfelelő szó aláhúzandó)

 

 

Kelt: Kisújszállás, 2006. február hó ……………… nap

 

P. H.

……………………………………

Aláírás

 

5.6. számú nyilatkozat
 

Alulírott Palágyi Gábor (név), mint Kisújszállás Város Önkormányzata 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. (szervezet neve, címe) meghatalmazott képviselője büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, hogy

 

– a jelen pályázatban és annak mellékleteiben közölt adatok valódiak és hitelesek. A támogatás igénybevételével járó - a vonatkozó jogszabályokban és a pályázati felhívásban rögzített - kötelezettségeket ismerem és vállalom azok teljesítését;

 

– az általam képviselt intézmény/szervezet a pályázati támogatást kizárólag a jelen pályázatban és mellékleteiben leírtak szerint használja fel és arról a Közalapítvány által a kért módon elszámol. Az átutalástól számított 1 hónapon túl felhasznált összeget leköti, a lekötött összeget a program céljára használja fel; a fel nem használt támogatást a program befejezését követően Közalapítvány bankszámlaszámára a program befejezését követő 15 napon belül a Megállapodás szerint visszautalja.

 

Kelt: Kisújszállás, 2006. február hó ……………… nap

 

P. H.

……………………………………

Aláírás

 

K i v o n a t Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2006. február 13-ai soron  

« Vissza
Vissza a főmenübe