28/2006. (II. 13.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kistérségi Központi Egészségügyi alapellátási ügyeleti szolgálat megszervezésé

28/2006. (II.13.) számú önkormányzati határozat

a Kistérségi Központi Egészségügyi alapellátási ügyeleti szolgálat megszervezéséről 

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzatának 2010. január 31-éig érvényes szerződése van a Kétdoki Kft-vel egészségügyi ügyeleti ellátás nyújtására, meg van elégedve a szolgáltatással, ezért a szerződést nem kívánja felmondani.

 

2./ Az 1./ pont alapján az önkormányzat úgy dönt, hogy támogatja a Karcagi Többcélú Kistérségi Tárulás és Bucsa település két közvetlen MEP finanszírozású szolgáltató által történő központi ügyeleti ellátását (II. és III. variáció), amelyben a Kisújszállási székhelyű (a mellékeltben telephely megnevezés szerepel.)szolgáltató a Kétdoki Kft.

A képviselő-testület nem kíván dönteni a II-es és III-as variáció között, mert ez a döntés nem érinti Kisújszállás ügyeleti ellátását.

 

3./ Kisújszállás Város Önkormányzata a 2/ pont szerinti ellátásszervezési formához csak abban az esetben járul hozzá, ha a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás és az Országos Mentőszolgálat (továbbiakban: OMSZ) között létrejövő együttműködési megállapodás tartalmazza azt a feltételt, hogy az együttműködés kizárólag Kisújszállás és Kenderes közigazgatási területére terjed ki, Kisújszállás központi ügyeleti székhely esetében. A kisújszállási központi ügyeletet ellátó szolgáltatót az OMSZ nem kötelezheti a két település közigazgatási területén kívüli eset ellátására.

 

Erről értesül:

1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Polgármesteri Hivatal címzetes főjegyzője

3./ Polgármesteri Hivatal intézményi referense

4./ Kétdoki Kft.

5./ A kistérség valamennyi önkormányzata (2006. II. 14-én 12.00-ig)

6./ Valamennyi kisújszállási háziorvos, házi gyermekorvos

7./ KÖSZIR

 
« Vissza
Vissza a főmenübe