41/2006. (II. 22.) önkormányzati határozat
Tárgy: a városi sporttelep felújításának támogatására kiírt pályázaton történő részvéte

41/2006. (II.22.) számú önkormányzati határozat

a városi sporttelep felújításának támogatására kiírt pályázaton történő részvételre

 

 

1./ Kisújszállás Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy pályázatot nyújt be a Nemzeti Sporthivatal által meghirdetett „a 2.500-20.000 közötti lakosságszámú települések sportlétesítményei fejlesztésének, korszerűsítésének és felújításának támogatására” SPO-KSL-06 kódszámú pályázatra, az alábbi fejlesztések, felújítások támogatására:

- a futópálya vízelvezetése,

- a futópálya felújítása,

- gerelyhajító pálya építése,

- távolugró és magasugró pálya építése,

- a fekete salakpálya vízelvezetése,

- a fekete salakpálya felújítása. 

2./ A képviselő testület a pályázati önerőt, 2.858.892.-Ft-ot az önkormányzat 2006. évi költségvetéséről szóló rendeletében biztosítja. 

3./ A képviselő-testület megbízza Palágyi Gábor polgármestert és Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyzőt a pályázat előkészítésével, benyújtásával. 

4./ A képviselő-testület a 64. helyrajzi számú városi sporttelepre és a megvásárolt ingó eszközökre a támogatás összegének megfelelő mértékű, 25 éves jelzálogjogot/zálogjogot biztosít a Nemzeti Sporthivatal javára, és hozzájárul, hogy a Nemzeti Sporthivatal jelzálogjogot, valamint a jelzálogjog biztosítására elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztessen be az illetékes földhivatal által vezetett ingatlan-nyilvántartásban. Hozzájárul továbbá, hogy a pályázati támogatásból vásárolt ingó tárgy a Magyar Országos Közjegyzői Kamara zálogjogi nyilvántartásába bejegyzésre kerüljön. 

5./ A képviselő-testület tudomásul veszi, hogy a 4./ pont szerinti eljárások költségeit nyertes pályázat esetén viselnie kell. A költségek forrásául a helyi sporttevékenység támogatásáról szóló 57/2005. (XII. 2.) számú önkormányzati rendelet 5.§ (1) alatt megjelölt „Sportingatlan alap” terhére biztosítja.

Határidő: 2006. március 2.

Felelős: Palágyi Gábor polgármester

Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

 

Erről értesül:

 

1./ Palágyi Gábor polgármester

2./ Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3./ Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

4./ Polgármesteri Hivatal intézményi referense

5./ Kisújszállás SE

6./ Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.

 
« Vissza
Vissza a főmenübe