47/2006. (II. 22.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Művelődési és Ifjúsági Központ felújítási munkái kivitelezőjének kiválasztásár

47/2006. (II.22.) számú önkormányzati határozat

a Művelődési és Ifjúsági Központ felújítási munkái kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményének megállapítására

 

Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 16/2006.(I.26.) számú önkormányzati határozattal megindított, a határozat címében szereplő közbeszerzési eljárás eredményét a jelen határozatban foglaltak szerint állapítja meg.

 

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárásban az ajánlattételi határidő lejártáig két ajánlattevő nyújtott be ajánlatot:

 

  • NÉPSZER Kft., Karcag

  • KENARKISS Kft., 5310 Kisújszállás

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a NÉPSZER Kft. és a KENARKISS Kft ajánlata érvényes, mivel azok mindenben megfelelnek a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, a dokumentációban, valamint az ajánlattételi felhívásban meghatározott formai (alaki) követelményeknek.

 

  1. A Képviselő-testület megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a KENARKISS Kft. (5310 Kisújszállás), mivel az általa benyújtott ajánlat mindenben megfelel a vonatkozó közbeszerzési jogszabályokban, az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott formai (alaki) és tartalmi követelményeknek és a közbeszerzési ajánlati dokumentációban meghatározott értékelési módszer szerint ő adta a meg ajánlatában a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást.

 

  1. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy - az ajánlattételi felhívás, az ajánlattevő ajánlata figyelembe vételével - a nyertes ajánlattevővel a közbeszerzési vállalkozási szerződést kösse meg.

 

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. NÉPSZER Kft., Karcag

3. KENARKISS Kft., 5310 Kisújszállás

4. Művelődési és Ifjúsági Központ Kisújszállás

5. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

6. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 
« Vissza
Vissza a főmenübe