62/2006. (III. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: az I/a. és I/b. szennyvízöblözetek kivitelezésének tapasztalatairól

62/2006. (III.30.) számú önkormányzati határozat

az I/a. és I/b. szennyvízöblözetek kivitelezésének tapasztalatairól

 

 

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete az I/a. és I/b. szennyvízöblözetek kivitelezésének tapasztalatairól, a megnövekedett kapacitás időarányos igénybevételének helyzetéről szóló tájékoztatót tudomásul veszi, azzal kapcsolatban a következő döntést hozza:

 

1. Utasítja a Kisújszállási Vízmű Kft-t, hogy az I/a. és I/b. szennyvízöblözetben mérje fel a rácsatlakozó ingatlanok körét.

2. Kéri a Kisújszállási Vízmű Kft-t, hogy az I/a. és I/b. szennyvízöblözetben a rácsatlakozó ingatlanok számának növelése érdekében tegyen meg minden lehetséges intézkedést. Tájékoztassa az öblözetben lakókat, hogy rendelkezésre álló közcsatorna esetén, 2006. május 1. napjától a lakossági folyékony hulladék közszolgáltatás díjából díjkedvezményt nem biztosít az önkormányzat.

3. Felkéri a Kisújszállási Vízmű Kft. ügyvezető igazgatóját, hogy - 2006. júniusban a Városfejlesztési Bizottság és a képviselő-testület ülésére, polgármester úr előterjesztéséhez - készítsen tájékoztatót a határozat 1. és 2. pontjában meghatározottak végrehajtásáról.  

Erről értesül:

1. Palágyi Gábor polgármester

2. Király Csaba ügyvezető igazgatő

3. Polgármesteri Hivatal műszaki osztálya

4. Polgármesteri Hivatal szervezési osztálya

 

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe