64/2006. (III. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: a nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérleti díjának emeléséről

64/2006. (III.30.) számú önkormányzati határozat

a nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérleti díjának emeléséről

 

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete utasítja a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft-t, hogy az önkormányzat tulajdonában és a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft. kezelésében lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére vonatkozó szerződéseket a következő 1.1 pontba foglalt rendelkezés figyelembevételével kösse meg.

1.1 A nem lakás céljára szolgáló helyiségek mindenkori bérleti díja - az önkormányzati tulajdonú lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló - 7/2006. (III.31.) önkormányzati rendeletben, a piaci alapon bérbe adható lakások mindenkori bérleti díjának mértékét érje el.

 

2. A képviselő-testület utasítja továbbá a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft-t, hogy jelen határozat meghozatalát megelőzően, a nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére vonatkozó szerződéseket - a határozat 1. pontjában meghatározottak érvényesítése érdekében - vizsgálja felül és annak eredményéről a képviselő-testületet tájékoztassa.

Felelős: Deák Ferenc ügyvezető igazgató

Határidő: 2006. júliusi testületi ülés 

 

Erről értesül:

1.Palágyi Gábor polgármester

2.Deák Ferenc ügyvezető igazgató

3.Polgármesteri Hivatal gazdálkodási osztálya

4. Polgármesteri Hivatal pénzügyi osztálya

 

 
« Vissza
Vissza a főmenübe